L. Moskova, Fenerbahçe Maçı İçin İstanbul'a Rus Polislerle Gelecek - Son Dakika
Spor

L. Moskova, Fenerbahçe Maçı İçin İstanbul'a Rus Polislerle Gelecek

Rusya İçişleri Bakanlığı'nda görev yapan yetkili, Türkiye'den gelen "Rus polisler maçta yardımcı olsun" talebine olumlu yanıt verdiklerini belirtti.

12.02.2016 23:12  Güncelleme: 23:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya İçişleri Bakanlığı'ndan bir yetkili, Rus polisinin İstanbul'da Fenerbahçe ile Lokomotiv Moskova arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçında görev yapacağını açıkladı.

Rus ajansı TASS'a konuşan yetkili, Rus polisinin 16 Şubat'ta Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşmada güvenlik ve düzenin sağlanmasına yardımcı olacağını ifade etti.

"TÜRKİYE TALEP ETTİ"

Rus polislerin İstanbul'da görev yapması konusunda Türk emniyetinden gelen talebe olumlu yanıt verdiklerini kaydeden yetkili, bu alanda büyük deneyime sahip Moskova polisinin Kadıköy'e gönderileceğini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi 2. turunda eşleşen Fenerbahçe ve Lokomotiv Moskova, ilk maçı 16 Şubat'ta İstanbul'da, rövanşı ise 25 Şubat'ta Moskova'da oynayacak.

"HALKLA SAVAŞMAYA GİTMİYORUZ"

Lokomotiv Moskova'nın orta saha futbolcusu Dmitriy Tarasov, daha önce yaptığı açıklamada, "İstanbul'a halkla savaşmaya gitmiyoruz" demişti.

(Sputnik)

L. Moskova, Fenerbahçe Maçı İçin İstanbul\'a Rus Polislerle Gelecek

Son Dakika Spor L. Moskova, Fenerbahçe Maçı İçin İstanbul'a Rus Polislerle Gelecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • BARBAROSA: amaç türkiye güvenli değil izlemini yaratmak 35 2 Yanıtla
  • yibo: UZUN ADAMI SEVİYORUM ( RTE )AK PARTİYİ DESTEKLİYORUM... HAİNLİK YAPMIYORUM,VATANIMI,BAYRAĞIMI,DİNİMİ SEVİYORUM...VAR MI SIKINTISI OLAN...... 11 14 Yanıtla
  • ragıp: Güzel bayan polislerle gelsinler.... 100 dolar veririz 16 8 Yanıtla
  • emre: bizim polisimiz askerimiz yok mu bu ne rezillik buna kim izin verdi türkiye rezil edecekler dünyaya bu kadarda rusyadan korkulmaz 13 10 Yanıtla
  • kartal: bizim polislr rövensa gidecekmi 18 1 Yanıtla
  • rettrttr: adamlar haklı türklere güvenilmez 5 13 Yanıtla
  • teko: benim kanimca intihar saldirisi olacak savaş başlayacak 9 8 Yanıtla
  • Cirak gibi kalfa ama usta: Her bes rustan birinin babasi turk. Niyetleri bunu dorde indirmekse thy ucretsiz tasir haberleri olsun...... 8 6 Yanıtla
  • Cirak gibi kalfa ama usta: Turk milleti.dahili ve harici bedbahtlari,ozellikle icimizdeki kallesleri gor artik.sehitlerimiz ve aileleri bu vatan icin hayatlarini feda ediyorlar.insan hayati icin aci cekip oluyorlar.yeter bu eziyet bitirelim artik teroru.hepimiz ama isteyenler kardesiz.istemeyenler bizi boluyor.uyanik olun..... 7 6 Yanıtla
  • astalavısta : benı kelepcelesın bana ezıyet etsın razıyın bu rus polıs bayan allahına kurban 9 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement