Lokomotif Moskova'nın Kadın Başkanı, Fenerbahçe Maçı İçin İstanbul'a Geliyor - Son Dakika
Spor

Lokomotif Moskova'nın Kadın Başkanı, Fenerbahçe Maçı İçin İstanbul'a Geliyor

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lokomotif Moskova'nın kadın başkanı Olga Smordskaya, Putin'e inat İstanbul'daki maça gelme kararı aldı.

08.02.2016 10:03  Güncelleme: 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak düşürme krizinin ardından birçok alanda sıkıntıların yaşanmasına rağmen Rus başkan, İstanbul'a geliyor. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lokomotif Moskova'nın kadın başkanı Olga Smordskaya, İstanbul'da tribündeki yerini alacak.

"FUTBOL TÜM HAKLAR İÇİN BİR BAYRAM OLSUN"

Genelde çok fazla maçlara gitmesiyle tanınmayan Smordskaya, Futbol Zirvesi isimli Rus dergisine verdiği demeçte; "Ben siyasi konuların daha bir sorun yaratacağını düşünmüyorum. Bu bir spor karşılaşması, tamamen siyasetin dışında. Ben tüm sorunların saygı ile tedavi edilebileceğine inanıyorum. Şimdi Fenerbahçe ile oynamak için gidiyoruz. Bize orada çok nazik davranılacağını biliyorum. Futbol tüm halklar için bir bayram olsun" diye konuştu.

PUTIN'E İNAT

Türkiye'ye yönelik yaptırımlar uygulamaya başlayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kararlı tutumu, daha önce, "Kış kamplarını Türkiye'de yapacağız" diyen Lokomotiv Moskova Kulübü'ne de geri adım attırmıştı. Olga Smorodskaya, Antalya'da yapılacak iki kampın da iptal edildiğini duyurmuştu. Aynı başkan, Putin'e inat İstanbul'a gelip takımının başında olacak.

İLK MAÇ İSTANBUL'DA

Lokomotiv Moskova UEFA Avrupa Ligi karşılaşmalarında 16 Şubat'ta Fenerbahçe ile önce İstanbul'da, 25 Şubat'ta da Moskova'da karşılaşacak. Hatırlanacağı üzere Lokomotiv Moskova, en önemli gol ayağı Oumar Niasse'yi tarihindeki en büyük transfer ücreti ile Premier Lig ekibi Everton'a satmıştı.

Lokomotif Moskova\'nın Kadın Başkanı, Fenerbahçe Maçı İçin İstanbul\'a Geliyor

Son Dakika Spor Lokomotif Moskova'nın Kadın Başkanı, Fenerbahçe Maçı İçin İstanbul'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • URFALI: AMEDSPORA HER TÜRLÜ SAHTEKARLIĞI YAPTINIZ SIKIYSA RUS TAKIMANA KARŞI YANLIŞ BİŞEY YAPINDA GÖRÜN FENERİN SONU NASIL OLUR BİR İSTANBIL DIŞANDA MAÇ YAPAMAZ DURUMA GELİR GÜCÜNÜZ AMEDSPORA YETİ KAREKTERSİZLER AMA EN BÜYÜK MOSKOVA İNSALLAH FANEER 10 TANE ATAR 4 18 Yanıtla
  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    18:09 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Sakatlığı bulunan Azizbek Turgunboev ise takımdan ayrı çalışmalarına devam etti. Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek.

  • Mihalıççık Belediyespor ve Güneysu Spor Kulübü Hentbol Erkekler Süper Lig'e yükseldi
    18:09 Mihalıççık Belediyespor ve Güneysu Spor Kulübü Hentbol Erkekler Süper Lig'e yükseldi

    Başkent Ankara'da gerçekleştirilen Hentbol Erkekler 1. Ligi Dörtlü Finali'ni şampiyon bitiren Mihalıççık Belediyespor ile ikinci sırada tamamlayan Güneysu Spor Kulübü, önümüzdeki sezon Hentbol Erkekler Süper Lig'inde mücadele edecek. Maçlar sonrasında düzenlenen törende şampiyon olan Mihalıççık Belediyesi ile ligi ikinci sırada bitirerek Süper Lig'e yükselen Güneysu Spor Kulübüne kupa ve madalyalarını, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Asbaşkanı Ediz Erkovan ile THF Genel Sekreteri Gökmen Teyran takdim etti.

  • Bitexen Antalyaspor, Atakaş Hatayspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    17:43 Bitexen Antalyaspor, Atakaş Hatayspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Atakaş Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri, dar alanda pas çalışması ve çift kale maç ile tamamlandı. Maç, 21 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak.

  • Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti
    17:37 Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti

    Almus Kaymakamı Emre Çömen, Küçük Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması'nda birinci olan Çevreli Şehit Abdullah Eymur Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Çömen, öğrencilerle masa tenisi oynayarak hediyeler verdi. Ayrıca, Kaymakam Çömen, Ataköy, Çevreli ve Kınık Belediye Başkanlarını da ziyaret ederek başarılar diledi.


Advertisement