Lokman Hekim Van Hastaneleri Yönetimi Basınla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Lokman Hekim Van Hastaneleri Yönetimi Basınla Bir Araya Geldi

Lokman Hekim Van Hastaneleri Yönetimi Basınla Bir Araya Geldi

Lokman Hekim Van Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Berktaş, Hastane Müdürü Salih Gümüş ve hastane yönetimi, ilde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

02.10.2014 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lokman Hekim Van Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Berktaş, Hastane Müdürü Salih Gümüş ve hastane yönetimi, ilde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Hastanede düzenlenen kahvaltıda gazetecilerle bir araya gelen Lokman Hekim Van Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Berktaş, tüm Van halkının Kurban Bayramını kutlayarak, bayramın; ülkede yaşanan sorunların çözümüne, barış ve huzur ortamının devam etmesine ve yaşanılan ekonomik durgunluğun sona ermesine vesile olması dileklerinde bulundu. Lokman Hekim A.Ş'nin Türkiye'de 4, Kuzey Irak'ta da bir hastanesinin olduğunu ifade eden Berktaş, "Ankara'da iki hastanemiz, Van'da da Lokman Hekim ve Hayat Hastanemiz var. 4 hastanemizde 200'ün üzerinde doktor, bine yakında personelimiz bulunuyor. Hastanelerimizin günlük hasta kapasitesi ise yaklaşık 2 bin 500 ila 3 bin arasında özetlenebilir" dedi.

Lokman Hekim Van Hastaneleri'nin Van'a geldiği günden itibaren halkın ciddi bir teveccühü ile karşılaştıklarını vurgulayan Hastane Müdürü Salih Gümüş ise, "Özellikle deprem sonrasında hastanemiz çok ciddi bir hasta potansiyeline ulaştı. Van'da Hayat Hastanemizin de açılmasıyla birlikte yine bölgede birçok branşta halkımıza hizmet vermeye başladık. Özellikle Kardiyoloji alanında, kalp-damar cerrahisi alanında uzmanlaşmış kadrosuyla halkımıza ciddi bir hizmet veriyoruz. Yine Yeni Doğan alanında da şu anda bölgede en yüksek yatak kapasitesine sahip hastaneyiz. Özellikle Hakkari, Bitlis, Muş, Ağrı, Iğdır ve Kars illeri de dahil olmak üzere tüm Doğu Anadolu halkına Yeni Doğan Ünitesi ile hizmet veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Toplantıda, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlara bazı önerilerde bulunan Lokman Hekim Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Hülya Tatar da, Kurban Bayramı'nda et ve tatlı tüketiminin arttığını dile getirerek, "Özellikle kalp ve damar hastalığı olanların, şişmanların, şeker hastalığı olanların ve yüksek tansiyon gibi kronik hastalığı olanların et tüketimine daha dikkat etmeleri gerekmektedir. Özellikle pişirme yönteminde haşlama ve ızgara yönteminin seçilmesi çok daha sağlıklı olacaktır. Bunun yanında vatandaşların en az birkaç gün eti dinlendirdikten sonra tüketmelerini ve aşırıya kaçmamalarını öneriyoruz. Bununla birlikte bayramın vazgeçilmezlerinden olan tatlıyı da günde en fazla iki kibrit kutusu kadar tüketilmesini tavsiye ediyoruz" şeklinde konuştu.

Lokman Hekim Van Hastaneleri Kurumsal ve Halkla İlişkiler Müdürü İmren Taş da yaptığı kısa konuşmasında tüm Van halkının bayramını kutladı.

Kahvaltı sonrası eline fotoğraf makinesini alan Lokman Hekim Van Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Berktaş, "Hep siz çekmeyin. Bir de ben sizin fotoğrafınızı çekeyim" diyerek basın mensuplarının fotoğrafını çekti. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lokman Hekim Van Hastaneleri Yönetimi Basınla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement