Liverpool'dan Şiir Gibi Gol - Son Dakika
Spor

Liverpool'dan Şiir Gibi Gol

İngiltere Lig Kupası Çeyrek Final maçında Liverpool, Bournemouth'u 3-1 yenerken Sterling'in attığı ilk golde yapılan paslaşmalar ve organize gelişen gol muhteşemdi.

18.12.2014 10:09  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Lig Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Liverpool Bournemouth'a konuk oldu. Karşılaşmadan Liverpool 3-1'lik galibiyetle ayrıldı ve bir üst tura yükseldi. Karşılaşmanın yıldızı 2 gol atan Raheem Sterling'di. Liverpool'un diğer golü ise Lazar Markovic'ten geldi.

ŞİİR GİBİ GOL

Karşılaşmanın 20.dakikasında organize gelişen Liverpool, atağında futbolcuların muhteşem tek paslarının ardından Sterling'in kafayla attığı gol muazzamdı. Liverpool'lu futbolcuların uzun bir süre topu rakibe kaptırmadan paslaşmaları ve organize gelişen atağın golle sonuçlanması İngiliz basınında "şiir gibi gol" yorumuna neden oldu.

Liverpool\'dan Şiir Gibi Gol
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Liverpool'dan Şiir Gibi Gol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • yusuf: liverpolu bence bu sene gözünüzde büyütmeyin premier lig maclarını her hafta seyrediyorum bjk liverpolu eleyecek güçte galatasaraylı olarak tüm kalbimle bjk ye başarılar diliyorum. . . 16 6 Yanıtla
    Alperen: Sagol kardesım 1 0
  • KARA: Nesi şiir be. . Barça nın attıkları Real in attıkları o zaman bildiğin roman. . Sırf BEŞİKTAŞ'a rakip diye artık her şeyi büyütürsünüz. . biz şiiri göstereceğiz onlara merak etmeyin siz:) 17 2 Yanıtla
  • offff: yapma motta o adamı nasıl kaçırdın yaa ersan çık otopa 2 7 Yanıtla

Advertisement