Liseli Gençlerin Üniversite Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Liseli Gençlerin Üniversite Ziyareti

Liseli Gençlerin Üniversite Ziyareti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ticaret Meslek Lisesi) 10/A ve 11/A öğrencileri, belediyenin tahsis etmiş olduğu otobüsle Muhasebe öğretmenlerinden Ergüder Seyfi, Semiha Seyfi ve Engin Kuru’nun rehberliğinde Orjan’daki Meslek Yüksek Okulunu ve Ören’deki Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunu gezdiler.

12.12.2014 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ticaret Meslek Lisesi) 10/A ve 11/A öğrencileri, belediyenin tahsis etmiş olduğu otobüsle Muhasebe öğretmenlerinden Ergüder Seyfi, Semiha Seyfi ve Engin Kuru'nun rehberliğinde Orjan'daki Meslek Yüksek Okulunu ve Ören'deki Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunu gezdiler. Öğrenciler yüksekokul ve üniversite ortamını yakından görme imkanı buldular.

Ziyaret sırasında, öğrencilere, okul, verilen eğitim ve bölümler hakkında bilgiler verildi. Gezi sırasında coşku yaşayan öğrenciler, gezinin verimli geçtiğini bildirirken, hedeflerinde 4 yıllık bir okul okumak olduğunu söylediler. Özellikle Bankacılık ve Finans bölümünün iş imkanlarını beğenen liseli gençler, öğretmenlerine teşekkür etti. Öğretmen Engin Kuru" Bu gezi öğrencilerimizin ufkunu açmış oldu. Bu tür gezilerimiz devam edecek" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Liseli Gençlerin Üniversite Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement