Liderler Kayseri'de Yenişemedi - Son Dakika
Spor

Liderler Kayseri'de Yenişemedi

Liderler Kayseri\'de Yenişemedi

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu, 5. hafta maçında karşı karşıya gelen, liglerinde lider iki takım Fenerbahçe ve Kayserispor, müsabakadan 1-1 eşitlikle ayrıldı.

28.01.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu, 5. hafta maçında karşı karşıya gelen, liglerinde lider iki takım Fenerbahçe ve Kayserispor, müsabakadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. 10. randevuda kozlarını paylaşan 2 takım 3. kez berabere kaldı.

PTT 1. Lig'in lideri Kayserispor ve Spor Toto Süper Lig'in Lideri Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. hafta müsabakasında karşı karşıya geldi. Kupanın ilk maçında, Kayserispor'un galip geldiği karşılaşma bu sefer beraberlik ile sonuçlandı. 3 defa Türkiye Kupası, 7 defa da Süper Lig müsabakasında karşılaşan iki takımdan, Fenerbahçe 6 galibiyet, Kayserispor ise 1 galibiyet elde etti.

"TRANSFERLERİMİZİN SON DURUMUNU GÖRDÜK"

Fenerbahçe karşılaşmasına tamamen yedek kadro ile çıktıklarını söyleyen Kayserispor Basın Sözcüsü Rıfat Pehlivan, yeni transfer edilen oyunculara şans vererek durumlarını değerlendirdiklerini belirtti. Pehlivan, "Duran toptan gol yedik. Yedek kadro ile oynadık. Lig'de şans bulamayan oyuncuları oynatmaya çalıştık. İkinci yarı da tek kale bir oyun sergiledik. Maçın ikinci devresinde güzel pozisyonlar yakaladık. Duran toptan gol yedik. Yeni transferlerin son durumlarını gördük. Kayacan Erdoğan, Murat Akın, Çağlar Birinci gibi yeni transferlerimizin durumlarını değerlendirdik. Uzun zamandır sakat oyuncumuz Sinan Bakış da forma giydi. Oyuncumuzun da durumu hakkında değerlendirmeler yaptık. Türkiye Kupası'nda iddiamız devam ediyor. Ligde de Ordu maçına odaklandık" dedi.

ORTA SAHA ANIL'DAN SORULDU

Maçta gösterdiği performansla takım arkadaşlarının ve taraftarın beğenisini toplayan Kayserispor'un orta saha oyuncusu Anıl Taşdemir, attığı paslar ve oyun kuruculuğuyla göz doldurdu. Kayserispor'un golünde asist yapan Taştemir, maçın 90 dakikasında sahada mücadele sergiledi.

SÜLEYMAN HURMA'NIN 42 GÜNLÜK HAK MAHRUMİYETİ BİTTİ

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), Kayserispor'un genel menajeri Süleyman Hurma'ya vermiş olduğu 42 gün hak mahrumiyeti cezası bitti. Genel menajer Süleyman Hurma, Fenerbahçe maçında sahadaki yerini alarak takıma büyük destek verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Liderler Kayseri'de Yenişemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti
    18:44 Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti

    Sivasspor milli maçlar nedeniyle verilen arada Sivas Dört Eylül Futbol ile hazırlık maçında karşılaştı ve 3-0 galip geldi. Emre Gökay, Clinton N'jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle Sivasspor kazandı.

  • EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti
    18:35 EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti

    EMS Yapı Sivasspor, milli arada TFF 3. Lig takımlarından Sivas Dört Eylül Futbol AŞ ile yaptığı hazırlık maçını 3-0 kazandı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un sahaya sürdüğü ilk 11, Emre Gökay, N'Jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle galibiyeti elde etti.

  • Okan Buruk:
    18:28 Okan Buruk: "Sadece futbola odaklandık"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gündemdeki olayları dışarıda bıraktıklarını belirterek, "Benim işim ve oyuncularımın işi saha. Sadece futbola odaklandık" dedi.

  • Türkiye'de 3'üncü: Bu merkezde bedensel engelli bireyler spor yapacak
    18:14 Türkiye'de 3'üncü: Bu merkezde bedensel engelli bireyler spor yapacak

    Kastamonu'da hizmet vermeye başlayan ve Türkiye'de 3'üncü olan merkezde bedensel engelli bireyler spor yapma imkanı bulacak. Merkezin tanıtım programında konuşan Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, 'Ciddi bir emek var. Böyle bir merkez bir İstanbul'da var, bir Antep'te var üçüncüsü de burada var' dedi.

  • Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı
    18:04 Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı

    Beşiktaş, hazırlık maçında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın 25. dakikasında Karagümrük'ün golüne Ghezzal ile yanıt veren Beşiktaş, maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

  • Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kaldı
    17:57 Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kaldı

    Beşiktaş, milli arada özel maçta VavaCars Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Kevin Lasagna'nın golüne Ghezzal'ın cevabıyla maç eşitlendi. Al-Musrati, Rebic ve diğer bazı oyuncular kadroda yer almadı.


Advertisement