Libya'daki Santralde Çalışan İşçiler, 13 Günlük Kurtuluş Yolculuğunu Anlattı (2) - Son Dakika
Güncel

Libya'daki Santralde Çalışan İşçiler, 13 Günlük Kurtuluş Yolculuğunu Anlattı (2)

Libya\'daki Santralde Çalışan İşçiler, 13 Günlük Kurtuluş Yolculuğunu Anlattı (2)

Son YOLCULUĞUNA UĞURLANDI Libya'da Fizan Çölü'ndeki Ubari Bölgesi'nde elektrik santrali inşaatında çalışırken aşiretler arasındaki çatışmanın arasında kalan, geri dönmeyi beklediği sırada ise hayatını kaybeden işçilerden İsmet Yalçın için İzmir'de cenaze töreni düzenlendi.

30.09.2014 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Libya'da Fizan Çölü'ndeki Ubari Bölgesi'nde elektrik santrali inşaatında çalışırken aşiretler arasındaki çatışmanın arasında kalan, geri dönmeyi beklediği sırada ise hayatını kaybeden işçilerden İsmet Yalçın için İzmir'de cenaze töreni düzenlendi. Cenazesi havalimanından alındıktan sonra İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürülen Yalçın'a otopsi yapıldı. Daha sonra İsmet Yalçın'ın cenazesi, Egekent Cemevi'ne götürüldü. Buradaki tören sonrasında da Ulukent Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. Yalçın'ın cezaevinde olan oğlu, izin alamadığı için cenaze törenine katılamadı.

HAVALİMANINDAKİ LAR YAŞANAN ZORLUKLARI GÖSTERDİ

Bu arada, Türk işçilerin Libya'daki havalimanında uçak bekledikleri sırada yaşadıkları zorlukların fotoğrafları da ortaya çıktı. Türk işçilerin, yerlerde uyudukları fotoğraflarda yeraldı. - Kalan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Libya'daki Santralde Çalışan İşçiler, 13 Günlük Kurtuluş Yolculuğunu Anlattı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement