Lg İlk Katlanabilir Klavyesi Rolly Keyboard'ı Tanıttı. - Son Dakika
Teknoloji

Lg İlk Katlanabilir Klavyesi Rolly Keyboard'ı Tanıttı.

Lg İlk Katlanabilir Klavyesi Rolly Keyboard\'ı Tanıttı.

Güney Koreli teknoloji şirketi LG yeni kablosuz katlanabilir klavyesini gelecek hafta Berlin'de düzenlenecek olan IFA 2015 etkinliğinde tanıtacak.

28.08.2015 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

LG-Rolly-Keyboard

Güney Koreli teknoloji şirketi LG yeni kablosuz katlanabilir klavyesini gelecek hafta Berlin'de düzenlenecek olan IFA 2015 etkinliğinde tanıtacak. Bu piyasa sürülen ilk taşınabilir klavye değil. Şimdi kadar ZAGG Keys, Microsoft, Logitech Keys-To-Go Ultra-Portable klavye ve the Jorno portable klavyelerini görmüştük. Ama LG tarafından üretilen Rolly Keyboard akıllı telefonlar veya tabletler için yapılan ilk yuvarlanabilir klavye. Bir çok klavye ikiye katlanabilir ama bu kalvye dört parça olarak katlanarak yuvarlanabiliyor hissi veriyor. Sonuçta sırt veya laptop çantanıza hatta cebinize sığabilecek bir çubuk halini alıyor.

Bu kıvrılabilen klavye kullanıcıya rahat bir yazım ortamı sunuyor çünkü neredeyse laptop veya masaüstü bilgisayarlarında kullanılan normal bir klavyenin ölçülerinde. Klavye cihazlara bağlanabilmek için Bluetooth 3.0 teknolojisini kullanıyor. Darbe dayanımı açısından polikarbon ve ABS plastikten yapılmış ve cihaza sadece bir tane AAA pili güç veriyor. Bu da gayet hafif olmasını sağlıyor. Klavye aynı anda iki cihaza birden bağlanabiliyor ve sadece iki tuşa basarak bu cihazlar arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Klavyenin ayrıca laptop ve telefon tutucusu da bulunmakta.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Lg İlk Katlanabilir Klavyesi Rolly Keyboard'ı Tanıttı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement