Leverkusen'de Hakan Çalhanoğlu, 2 Asist Yaptı - Son Dakika
Spor

Leverkusen'de Hakan Çalhanoğlu, 2 Asist Yaptı

Leverkusen\'de Hakan Çalhanoğlu, 2 Asist Yaptı

Şampiyonlar Ligi Play-Off mücadelesinin ilk maçında Leverkusen, deplasmanda Kopenhag'ı 3-2 yenerken milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, 2 asist yaparak geceye damga vurdu.

20.08.2014 08:02  Güncelleme: 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi Play-Off mücadelesinin ilk akşamında, Beşiktaş-Arsenal karşılaşması dışında 4 maç daha vardı. Kopenhag deplasmanında 3-2'lik galibiyete ulaşan Leverkusen'de gecenin yıldızlarından biri yeni transfer Hakan Çalhanoğlu oldu.

KOPENHAG-LEVERKUSEN: 2-3

Leverkusen avantajı kaptı! Alman temsilcisi, deplasmanda Kopenhag’ı 3-2 yenerek Şampiyonlar Ligi grupları yolunda önemli bir yol kat etti. Stefan Kiessling'in 5. dakikadaki golüyle öne geçen Leverkusen, 9. dakikada Matthias Zanka ve 13. dakikada Daniel Amartey'in gollerine engel oamadı. Ancak Alman ekibi yeniden toparlandı ve önce 31. dakikada Karim Bellarabi, ardından da 42. dakikada Son Heung-Min'in golleriyle 3-2 öne geçti. İlk yarısı 5 gole sahne olan maçın ikinci yarısında ise gol olmadı ve Leverkusen mücadeleyi 3-2 kazandı. Bu arada Hakan Çalhanoğlu da yaptığı 2 asistle Leverkusen'in yıldızlarından biri oldu.

NAPOLI-ATHLETIC BILBAO: 1-1

Play-Off'un zorlu eşleşmelerinden olan Napoli- Athletic Bilbao mücadelesinde avantaj İspanyolların! Napoli deplasmanında 41. dakikada Iker Muniain'in golüyle öne geçen Bilbao, 68. dakikada Gonzalo Higuain'in enfes golüne engel olamasa da sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmayı bildi.

SALZBURG-MALMÖ: 2-1

Salzburg'un Malmö'yü ağırladığı maçta ev sahibi ekip Franz Schiemer'in 16. ve Jonathan Soriano'nun 54. dakikalardaki golleriyle 2-0 öne geçti. Son anlara bu skorla giren ve önemli bir avantaj elde etmiş olan Salzburg, 90. dakikada Emil Forsberg'in attığı gole engel olamayınca karşılaşma 2-1 sona erdi.

STEAUA BÜKREŞ-LUDOGORETS RAZGRAD: 1-0

Steaua Bükreş, Bulgar rakibi Ludogorest'i 1-0 yenerken maçın kaderini Alexandru Chipciu belirledi. 34. dakikada kazanılan penaltıda kaleci Vladislav Stoyanov'a takılan Chipciu, maçın 89. dakikasında attığı golle takımını 1-0'lık galibiyete taşıdı.



Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Leverkusen'de Hakan Çalhanoğlu, 2 Asist Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement