Lastiği Patlayan Otomobil Takla Attı: 1 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Lastiği Patlayan Otomobil Takla Attı: 1 Ölü, 6 Yaralı

Lastiği Patlayan Otomobil Takla Attı: 1 Ölü, 6 Yaralı

Kastamonu'da arka lastiği patlayan otomobil takla attı. Kazada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

02.07.2015 18:19  Güncelleme: 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'da arka lastiği patlayan otomobil takla atarak yoldan çıktı. Kazada 2'si bebek 6 kişi yaralanırken, 1 kişi ise hayatını kaybetti.

HASTALANAN BEBEKLERİNİ HASTANEYE GÖTÜRDÜLER

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'nun Şenpazar ilçesinde ikamet eden 54 yaşındaki Hüseyin ve 45 yaşındaki Sultan Can çifti, 45 günlük bebekleri Nisan Can'ı komşuları Adem Sayar'ın otomobiliyle Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi Ek 2 Hizmet binasına götürerek tedavi ettirdiler.

ARKA LASTİĞİ PATLAYAN ARAÇ YOLDAN ÇIKTI

Dönüş yolunda Adem Sayar idaresindeki 37 DR 105 plakalı otomobilin, Ağlı-Şenpazarkavşağına geldiği esnada sol arka lastiği patladı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil, yoldan çıkarak taklalar attı.

2'Sİ BEBEK 6 KİŞİ YARALANDI

Kazada sürücü Adem Sayar ile eşi Güllü Sayar, çocukları 1 aylık Ahmet Furkan ve 3 yaşındaki Mehmet Şerif Sayar ile Hüseyin Can ve eşi Sultan Can, çocukları 45 günlük Nisan Can yaralandı.

HÜSEYİN CAN KURTARILAMADI

Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralılardan Hüseyin Can kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Lastiği Patlayan Otomobil Takla Attı: 1 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • 00: 89 model doğan görünümlü şahin.valla allah rahmet eylesin.ama lastikler kaç yıllıktı kabakmıydı zedelenmiş yırtık çatlakmıydı kim bilir. 8 7 Yanıtla
  • demiryumruk: oo adam gibi yaz dalgami geciyosun koçum allah rahmet eylesin sanami kaldı sorgulamak dengesiz 9 0 Yanıtla
  • Nihat: Allah rahmet elesin kalanlarada allah sabir versin 4 0 Yanıtla
  • Nihat: allah ramet elesin kalanlara sabir versin 2 0 Yanıtla
  • yanlış: Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin, hastalara da şifa dilerim,lütfen daha da dikkatli olalim zaten havalar cok sicak,lastikler kesin kabakti üstüne aşırı hız o yetmiyormuş gibi 7 kişi içinde,cok yanlış Allahtan daha cok can kaybi yaşanmamış. 1 0 Yanıtla
  • ayşe: şahin normaldir 0 0 Yanıtla

Advertisement