Mamak Lalahan'da Sonbahar Şenliği - Son Dakika
Yerel

Mamak Lalahan'da Sonbahar Şenliği

Mamak Lalahan\'da Sonbahar Şenliği

Mamaklıların hoşça vakit geçirmeleri için yaz boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyen Mamak Belediyesi, bu kez Lalahan Mahallesinde Sonbahar Şenliği düzenliyor.

17.09.2014 10:24  Güncelleme: 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamaklıların hoşça vakit geçirmeleri için yaz boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyen Mamak Belediyesi, bu kez Lalahan Mahallesi'nde Sonbahar Şenliği düzenliyor.

Lalahan Nevin Gökçek Parkı yanında düzenlenecek Sonbahar Şenliği'ne oyun havalarının sevilen ismi Ankaralı Yasin renk katacak. Yaza veda etmek, sonbahara coşkulu bir 'merhaba' demek için 21 Eylül günü saat 19.00'da gerçekleşecek şenlik ücretsiz izlenebilecek. Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik anlamında da vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Yaz boyunca her yaş grubundan ve her kesimden insana hitap ettik ve etkinliklerle halkımıza güzel bir yaz dönemi yaşatmaya çalıştık. Biz yerel yöneticilerin görevi aynı zamanda bulundukları şehrin sosyal ve kültürel hayatını da hareketlendirmek ve buna katkı sağlamaktır. Vatandaşlarımızı ailecek Lalahan Sonbahar Şenliğimize davet ediyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak Lalahan'da Sonbahar Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement