L'oréal Türkiye Brandstorm 2015 Sonuçları Açıklandı - Son Dakika
Ekonomi

L'oréal Türkiye Brandstorm 2015 Sonuçları Açıklandı

L\'oréal Türkiye Brandstorm 2015 Sonuçları Açıklandı

L’Oréal Türkiye’nin pazarlama alanında kariyer hedefleyen üniversite öğrencilerinin yenilikçi fikirlerini ürüne dönüştürmek amacıyla düzenlediği L’Oréal Brandstorm 2015 yarışmasının sonuçları belli oldu.

22.04.2015 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

L'Oréal Türkiye'nin pazarlama alanında kariyer hedefleyen üniversite öğrencilerinin yenilikçi fikirlerini ürüne dönüştürmek amacıyla düzenlediği L'Oréal Brandstorm 2015 yarışmasının sonuçları belli oldu.

L'Oréal'in 1992'den bu yana üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği pazarlama ve girişimcilik yarışması L'Oréal Brandstorm 2015'in elemeleri, 15 Nisan Çarşamba günü L'Oréal Türkiye Ümraniye Ofisi'nde gerçekleşti. Brandstorm için sistem üzerinden başvurusunu yapan ekiplere vaka çalışması gönderildi. Vaka üzerinde çalışan öğrenciler, bu süreçte reklam ajanslarının yanı sıra L'Oréal'in insan kaynakları ve marka yöneticilerinden de destek alarak gerçek iş yaşamındakine çok benzer bir proje üretme tecrübesi yaşadılar. 1,5 aylık hazırlık sürecinin ardından çalışmalarını L'Oréal Türkiye yetkililerine sunan öğrenciler, bu sene özellikle dijital pazarlama konusuna odaklandılar.

6 ÜNİVERSİTEDEN 306 ÖĞRENCİ 102 EKİPLE BAŞVURUDA BULUNDU

Bu yıl önde gelen 6 üniversiteden 306 öğrenci, 102 ekip ile başvuruda bulundu. Yapılan sunumlar neticesinde Boğaziçi Üniversitesi 'Innovative Beauty' ve 'BYK' ekipleri ve Bilkent Üniversitesi ekibi 'Business Class', projeleri ile finale kalmaya hak kazandı. Finallerde çalışmalarını sunan ekiplerden 'BYK' birinci, 'Business Class' ikinci ve 'Innovative Beauty' de üçüncü sırayı aldı.

Birinci olan Kutay Erkan, Ilgın Kaya, İpek Altan'dan oluşan Boğaziçi Üniversitesi 'BYK' ekibi, Haziran ayında Paris'te gerçekleşecek uluslararası finalde yarışarak Türkiye'yi temsil edecek. Paris'teki finalde birinci oldukları takdirde istedikleri bir ülkeye seyahat için kullanabilecekleri 10 bin euroluk büyük ödüle hak kazanacaklar. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi L'oréal Türkiye Brandstorm 2015 Sonuçları Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.

  • Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi
    21:49 Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi

    Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü ve Hizan Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde 2 şahsa toplam 34 bin 440 TL idari para cezası verildi. Yapılan operasyonda 4 adet keklik, 4 adet kafes ve 5 adet tuzak ele geçirildi. Keklikler sağlık kontrollerinin ardından doğaya salındı ve kafes ile tuzaklar imha edildi.


Advertisement