Kuzey Kore Lideri Komutanlarla Teftişe Çıktı - Son Dakika
Dünya

Kuzey Kore Lideri Komutanlarla Teftişe Çıktı

Kuzey Kore Lideri Komutanlarla Teftişe Çıktı

Son dönemlerde yaptığı infazlarla gündeme gelen Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un, Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanlarını da yanına alarak balık çiftliğini teftiş etti.

25.05.2015 15:00  Güncelleme: 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkeyi tek adamlık sistemiyle yöneten Kim Jong Un, bu kez bir balık çiftliğini teftiş etti. Her teftişte olduğu gibi Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanları da Kim Jong'a eşlik etti.

KOMUTANLAR YANINDAN AYRILMADI

Geçtiğimiz günlerde bakanı askere yeterli pilav vermediği için kurşuna dizdiren Kim Jong Un, somon balıklarını büyük bir merakla izledi. Diktatörden gelecek emirleri yazmak için ellerinde not defteriyle dolaşan komutanlar, yanından ayrılmadı.

SIKIYSA GÜLME!

Uyanık komutanlar, Kim Jong Un her güldüğünde kendine kahkaha atarak eşlik ettiler.

İşte o teftişten kareler;


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Kuzey Kore Lideri Komutanlarla Teftişe Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • TURAN: NEDEN AKP....ÇÜNKÜ DİĞERLERİ KONUŞUR AKP YAPAR..SEKSEN YİLDA YAPİLMİYANLAR ON YİLDA YAPİLDİ.. CHP ALEVİ,ERMENİ PARTİSİ..SAVCİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMEDİ... CHP PLAJLARİN,CİBLAKLARİN PARTİSİDİR...CHP AYYAŞ LARİN PARTİSİDİR....HDP PKK PARTİSİ ...POLİSİMİZİ,ASKERİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR. DİKKAT EDELİM SEHİTLERİN AĞİNİ ALMAYALİM.....BU İKİ PARTİ DİNİ,KİTABİ,BAYRAĞI SEVMEZLER..TÜRK DÜŞMANLARI BU İKİ PARTİYİ DESTEKLİYOR NEDEN ACABA...KOYU MHP LİYİM AMA MHP İKTİDAR OLAMAZ,KEŞKE OLSA...AKLİN YOLU BİR ONUN İÇİN OYLAR AKP YE.. BEN TÜRKÜM BEN MÜSLÜMANİM DİYEN BUNLARA ASLA OY VERMEZ..ÜTFEN CEVREMİZDEKİ İNSANLARİ UYARALİM...BİZİM İNSANİMİZ SAFDİR.... 7 11 Yanıtla
  • Umut: Acıyorum şu ülkeye eğer chp tek parti zihniyetini devam ettirseydi bugün bizde böyleydik.kemal bıyık bırakıyor diye bizde bıralacaktık 11 3 Yanıtla
  • TURAN: NEDEN AKP....ÇÜNKÜ DİĞERLERİ KONUŞUR AKP YAPAR..SEKSEN YİLDA YAPİLMİYANLAR ON YİLDA YAPİLDİ..GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ... MANTİK BUNU GEREKTİRİYOR.. CHP ALEVİ,ERMENİ PARTİSİ..SAVCİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMEDİ... CHP PLAJLARİN,CİBLAKLARİN PARTİSİDİR...CHP AYYAŞ LARİN PARTİSİDİR....HDP PKK PARTİSİ ...POLİSİMİZİ,ASKERİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR...BU İKİ PARTİ DİNİ,KİTABİ,BAYRAĞI SEVMEZLER..TÜRK DÜŞMANLARI BU İKİ PARTİYİ DESTEKLİYOR NEDEN ACABA...KOYU MHP LİYİM AMA MHP İKTİDAR OLAMAZ,KEŞKE OLSA...AKLİN YOLU BİR ONUN İÇİN OYLAR AKP YE.. BEN TÜRKÜM BEN MÜSLÜMANİM DİYEN BUNLARA ASLA OY VERMEZ..LÜTFEN CEVREMİZDEKİ İNSANLARİ UYARALİM...BİZİM İNSANİMİZ SAFDİR...... 6 4 Yanıtla
  • a a a a a : bide erdoğana diktatör tiran diyorlar gülim bare 6 4 Yanıtla
  • ×-Ray-21: Hadi sıkıysa gülmeyin gûlmeyeni köpek balıklarına yem yapacakmış 9 0 Yanıtla
  • Security: Adam piskopat beyler. 4 3 Yanıtla
  • ALPER T: BU ADAMIN ÖLÜŞÜNÜ SEYRETMEK İSTERM 6 0 Yanıtla
  • baboş: Bu herif ya aç kalmamış yada sopa yememiş.bunun başkanlıktan düşüşünü görürüz yakında 4 1 Yanıtla
  • m.akif: Genç nesillere tarihi tek bir kişinin kahramanlığı üzerine kurarak anlatamazsınız.Bu,o kanlı mücadelede canını siper etmiş olan komutanlara helede Mehmetçiğe hakarettir.Onların hakkını nasıl yersiniz. Kazım Karabekir 3 1 Yanıtla
  • laik cumhuriyetçi : bizim ülkeyede böyle biri lazım koministleri, ataistleri, ülükücüleri ve pkk lıları kesmek için bunların hepsi aynı yolda gidiyor başlarını kesmeli aslında 2 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.

  • İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı
    01:59 İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ve Çeşme ilçeleri açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen ise yakalandı. Karaburun açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen can salında bulunan 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen kurtarıldı. Çeşme ilçesinde ise Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen lastik bottaki 2 düzensiz göçmen ekiplerce yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • İzmir'de Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen göçmenler kurtarıldı
    00:42 İzmir'de Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen göçmenler kurtarıldı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen can salı içerisindeki 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen lastik bot içerisindeki 2 düzensiz göçmen ise yine Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Kurtarılan göçmenler sağlık kontrolleri ve işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine sevk edildi.

  • Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı
    00:38 Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı

    Lübnan Başbakanı Necip Mikati, ülkesine ziyaret gerçekleştiren İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve heyetini havalimanında karşıladı. İtalyan lideri uçağının önünde bekleyen Lübnan Başbakanı, Meloni yerine yanlışlıkla başka birini öptü. Gülümseten anlar kameralara yansıdı.

  • HRW: Rus güvenlik şirketi Wagner, Mali'de sivilleri hedef alıyor
    00:35 HRW: Rus güvenlik şirketi Wagner, Mali'de sivilleri hedef alıyor

    İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW), Rus güvenlik şirketi Wagner'in Aralık 2023'ten bu yana Mali ordusuyla sivilleri hedef aldığını öne sürdü. HRW tarafından yayınlanan raporda, Wagner'in Mali'de sivilleri hedef aldığına dikkat çekildi. Raporda, Aralık 2023'ten bu yana Rus güvenlik şirketi Wagner ile Mali ordusunun, ülkenin orta ve kuzey bölgelerinde aralarında çocukların da bulunduğu, çok sayıda sivilin ölümüne neden olduğu belirtildi.


Advertisement