Kuzey Irak Öğretim Üyeleri Dicle'de - Son Dakika
Güncel

Kuzey Irak Öğretim Üyeleri Dicle'de

Kuzey Irak Öğretim Üyeleri Dicle\'de

Kuzey Irak'taki Selahattin, Süleymaniye ve Erbil Üniversitesi'nden bir grup İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Dicle Üniversitesi'ne geldi.

21.08.2015 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Üniversitesi komşu ülke üniversiteleriyle işbirliği imkanlarını artırmaya devam ediyor. Bu çerçevede Kuzey Irak'taki Selahattin Üniversitesi, Süleymaniye Üniversitesi ve Erbil Üniversitesi'nden bir grup İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin davetlisi olarak Dicle Üniversitesi'ne geldi.

Dicle Üniversitesi'ni tanımak, buradaki öğretim imkânlarını öğrenmek ve beraber yapılacak çalışmaları değerlendirmek üzere 11 öğretim üyesi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Aslan Bilici'yi makamında ziyaret etti.

Bilici, Dicle Üniversitesi'nin bölgenin en köklü üniversitesi olduğunu hatırlatarak, bilgi birikimi, deneyimi ve alanında otorite olmuş öğretim üyesi kadrosu ile komşu ülkelerle her tülü akademik işbirliğini artırmak istediklerini söyledi.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdülkerim Ünalan ile de görüşen grup, çeşitli temaslarda bulundu. Ziyaretin çok verimli geçtiğini söyleyen misafir öğretim üyeleri de Dicle Üniversitesi ile ortak Yüksek Lisans ve doktora çalışmalarının yanında, öğrenci değişimi konusunda görüş alış verişinde bulunulduğu belirtti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kuzey Irak Öğretim Üyeleri Dicle'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement