Kuryeden 135 Bin Dolar Gasp Ettiler - Son Dakika
Güncel

Kuryeden 135 Bin Dolar Gasp Ettiler

Kuryeden 135 Bin Dolar Gasp Ettiler

Antalya'da deri mağazasında çalışan 47 yaşındaki Mustafa Kol, bankadan çektiği 135 bin doları işyerine götürmek için otomobiline bindiği sırada, para dolu çantası gasp edildi.

28.07.2015 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da deri mağazasında çalışan 47 yaşındaki Mustafa Kol, bankadan çektiği 135 bin doları işyerine götürmek için otomobiline bindiği sırada, para dolu çantası gasp edildi.

Muratpaşa İlçesi Aspendos Bulvarı'ndaki bir bankadan bugün saat 14.40 sıralarında 135 bin dolar çeken Mustafa Kol, paranın bulunduğu çantayı 07 GDC 16 plakalı otomobilinin arka koltuğuna koyarak direksiyona geçti. İddiaya göre bu sırada arka kapının açılarak çantanın alındığını fark eden Mustafa Kol, şüpheliyi kolundan yakaladı. Ancak Kol'un elinden kurtulan şüpheli, kendisini bekleyen ve içinde 3 kişinin daha bulunduğu 07 AFN 11 plakalı otomobile bindi. Hızla araçtan çıkarak şüphelilerin otomobiline binen Mustafa Kol, çantayı alanı yumruklamaya başladı. Şüphelilerin bıçakla tehdit ettiği Mustafa Kol, araç hareket edince açık kapıdan düşmemek için emniyet kemerini tuttu. Bu şekilde yaklaşık 100 metre kadar giden Kol, şüphelilerin emniyet kemerini bıçakla kesmesi üzerine yola savruldu. şüpheliler ise para dolu çantayla kaçtı.

OTOMOBİLİNİN LASTİĞİNİ KESMİŞLER

Çeşitli yerlerinden hafif yaralanan Mustafa Kol, polisi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, Mustafa Kol'a ait otomobilin arka sol lastiğinin bıçakla kesildiğini belirledi. Olayın şokunu üzerinden atamayan Kol, Gürcistan uyruklu olduğunu tahmin ettiği şüphelilerin eşkali hakkında polise bilgi verdi. Çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, gaspçıların yakalanması için çalışma başlattı. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuryeden 135 Bin Dolar Gasp Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement