Kurtulmuş: Başbakanımız Mardin Ziyareti Sırasında Master Planını Teferruatlı Olarak Paylaşacak - Son Dakika
Politika

Kurtulmuş: Başbakanımız Mardin Ziyareti Sırasında Master Planını Teferruatlı Olarak Paylaşacak

Kurtulmuş: Başbakanımız Mardin Ziyareti Sırasında Master Planını Teferruatlı Olarak Paylaşacak

Kurtulmuş: Başbakanımız Mardin ziyareti sırasında master planını teferruatlı olarak paylaşacak (1) Bakanlar Kurulu sonrasında Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş basın açıklaması yaparak gazetecilerin sorularını yanıtladı.

01.02.2016 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurtulmuş: Başbakanımız Mardin ziyareti sırasında master planını teferruatlı olarak paylaşacak (1)

Bakanlar Kurulu sonrasında Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş basın açıklaması yaparak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kurtulmuş, "Terörle mücadelenin ekonomik ve sosyal boyutu var. Cuma günü Mardin ziyareti sırasında Başbakanımız terörle mücadelenin ekonomik ve sosyal boyutlarını kapsayan bu eylem planını, sizin deyimizle master planını teferruatlı olarak halkımızla paylaşacak. Çok kısa bir süre içinde terörü bitireceğiz ve hızlı bir restorasyon sürecini yapacağız. Parantezi kapatacağız" dedi.

"SAYIN ARINÇ KENDİ GÖRÜŞLERİNİ ORTAYA KOYMUŞ SÖYLEYECEK BİR ŞEYİMİZ YOK"

Bülent Arınç'ın kamuoyuna yansıyan açıklamalarını değerlendirmesi istenen Kurtulmuş, "Sayın Arınç kendi görüşlerini ortaya koymuştur. Bu kişisel görüşlere karşı bizim söyleyecek bir şeyimiz yok, takdir kamuoyunundur" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Kurtulmuş: Başbakanımız Mardin Ziyareti Sırasında Master Planını Teferruatlı Olarak Paylaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement