Kurtalanspor-Karşıyaka Maçı Olaylar Yüzünden Tatil Edildi - Son Dakika
Spor

Kurtalanspor-Karşıyaka Maçı Olaylar Yüzünden Tatil Edildi

Kurtalanspor-Karşıyaka Maçı Olaylar Yüzünden Tatil Edildi

Siirt'de oynanan Kurtalanspor ile Karşıyaka arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı, taraftar ve polis arasında yaşanan çatışma nedeniyle tatil edildi.

23.09.2015 16:50  Güncelleme: 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'in Kurtalan İlçesi'nde, Kurtalanspor ile İzmir temsilcisi Karşıyaka arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı, konuk ekibin 3-1 galibiyetiyle devam ederken, 85'inci dakikada çıkan olaylar nedeniyle hakem tarafından tatil edildi.

İKİ EKİP KURTALAN STADI'NDA KARŞI KAŞIYA GELDİ

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Karşıyaka ile Bölgesel Amatör Ligi temsilcilerinden Kurtalanspor, bugün Kurtalan Stadı'nda Ziraat Türkiye Kupası maçında karşı karşıya geldi.

TARAFTARLAR ÖCALAN LEHİNE SLOGAN ATTI

Maç başlamadan önce İstiklal Marşı okunacağı anonsu yapılırken, maçı izlemeye gelen Kurtalanspor taraftarının bir bölümü, terör örgütü marşı okuyarak, Abdullah Öcalan lehinde sloganlar attı.

ÖNE GEÇEN KURTALANSPOR ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAMADI

Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi ekip Kurtalanspor, 9'uncu dakikada Yunus Gerçek'in ayağından kazandığı gol ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona ererken, ikinci yarının hemen başlarında konuk ekip Karşıyaka, Çağlar ile beraberliği sağladı.

ASKER SELAMINA TARAFTARLARDAN BÜYÜK TEPKİ

72'nci dakikada Taha Balcı'nın attığı 2'nci golden sonra tribünlere dönerek asker selamı yapması, Kurtalansporlu taraftarlardan büyük tepki aldı.

KARŞIYAKA 83. DAKİKADA FARKI 2'YE ÇIKARDI

Kurtalansporlu taraftarlar da yine PKK ve Abdullah Öcalan lehinde sloganlar atmaya başladı. Bu dakikadan itibaren her anı gergin geçen karşılaşmada, 83'üncü dakikada yeşil-kırmızılı İzmir ekibi, Fall ile 3-1 öne geçti.

KONUK FUTBOLCULAR VE TEKNİK HEYET TAŞLANDI

Bu dakikadan sonra tribündeki taraftarlar, konuk ekip futbolcularını ve teknik heyeti taş yağmuruna tutarak, yine terör örgütü lehinde sloganlar atmaya başladı.

POLİS GAZ BOMBASIYLA MÜDAHALE EDİNCE SAHA KARIŞTI

Devreye giren çevik kuvvet polisi, taraftarlara gaz bombaları ile müdahale edince saha bir anda gaz bulutuyla kaplandı.

HAKEMLER SOYUNMA ODASINA GİTTİ

Sahada bulunan her iki takım futbolcuları ve teknik heyet ile gazeteciler de gazdan etkilendi. Her iki takım futbolcuları ve karşılaşmanın hakemleri soyunma odasına gitmek zorunda kaldı.

MAÇ HAKEMELER TARAFINDAN TATİL EDİLDİ

Bu sırada Kurtalansporlu taraftarlar ile polis arasındaki olaylar devam etti. Polisin müdahalesi sonrası Kurtalanspor taraftarları stattan uzaklaştırılırken, maçın hakemi Adem Ergülmüş, yaşanan olaylar nedeniyle 85'inci dakikasında maçı tatil ettiğini duyurdu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kurtalanspor-Karşıyaka Maçı Olaylar Yüzünden Tatil Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • ksk ksk: Asker selamina laf eden hainler sizin yatacak yeriniz yok. 58 17 Yanıtla alexander tankut: siz karsiyaka cogunuz gocmensiniz ordan burdan gelip bu vatanin sahini olup bu vatanin gercek sahiblerine irkciilik yaparsan bu olaylarin olmasi normal 13 9
  • izmirli: Enisteleri talimat vermiştir...adi insanlar ya 56 13 Yanıtla
  • Bornova lı : Selam vermeyip teröristlerin malum el hareketini mi yapsaydı. Karşıyaka İzmir in gururusun 42 22 Yanıtla
  • Eyüp: helal olsun o asker selami veren futbolcuya 40 20 Yanıtla
  • Sakarya35: Karşıyaka öne geçince hazmedemedi pkk lılar insan olun be karşıyakada kazansanız İzmirliler böyle çirkeflik yapmaz size ağzından pkk apo düşmüyor saygısız anlayışsız insanlar olarak mı kalacaksınız Türkiye nin gözünde size değil sizin yüzünüzden mağdur olan gerçek kürtlere yazık 29 17 Yanıtla Turaneli izmir: Pkk bu Kürtleri perişan etti pkk olmasa ermeni yahudi ajanlar olmasa Doğu batıdan daha zengin olur yalan mı elinizi vicdanını za koyun Allaha inanıyorsanız 28 7
  • Afyon bolvadin: Batidaki insanların cebinden her ay kat trilyon gidiyor doğuya pkk ya rağmen böylemi tşk ediyorsunuz sizin bu yaptığınızı dünyadaki en nankör hayvan bile yapmaz 31 14 Yanıtla Ahsen: Hain köpeklerden bahsediyoruz unutma 0 1
  • Osmanli: Arkadaslar maça otobuslerle disardan seyirci geldi.Kurtalanli toplasan 20 kisi.onlarda kenar mahalleden coluk cocuk.Ayik olun Kurtalan halki cahil degil provoke etmezler misafirperverdirler. 31 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement