Düğün Cinayeti Şüphelisi Gelinin Ağabeyi Çıktı - Son Dakika
Güncel

Düğün Cinayeti Şüphelisi Gelinin Ağabeyi Çıktı

Düğün Cinayeti Şüphelisi Gelinin Ağabeyi Çıktı

Adana'da havaya ateş açarak konvoyundaki minibüste bulunan 13 yaşındaki Ahmet Vadi'nin ölümüne neden olan şüpheli gelinin ağabeyi Mustafa Ö. çıktı.

01.03.2015 15:18  Güncelleme: 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da havaya ateş açarak 13 yaşındaki Ahmet Vadi'nin ölümüne neden olan kişinin gelinin ağabeyi Mustafa Ö. olduğu belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerin kurşunun geldiği yönü matematiksel hesaplarla bulması sonucu yakalanan Mustafa. Ö., mahkemece tutuklandı.

GELİN EVİNİN DAMINDAN ATEŞ AÇILDI

Olay, 25 Ocak'ta merkez Yüreğir ilçesine bağlı Başak Mahallesi'nde meydana geldi. Damat İbrahim Aşan, gelini evden aldıktan sonra konvoy eşliğinde hareket etti. Bu sırada gelin evinin damına çıkanların havaya ateş açması sonucu, konvoyda bulunan minibüsteki Ahmet Vadi göğsünden vuruldu. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Vadi yaşamını yitirdi.

ŞÜPHELİ ATEŞ ETMEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Olayın ardından soruşturma yapan polis, damdan 4 kişinin ateş açtığını belirledi. Sorguya alınan 3 şüpheli kendilerinin tüfekle ateş açtığını, tabancayı gelinin ağabeyi Mustafa Ö.'nün kullandığını öne sürdü. Bunun üzerine polisin görüştüğü Mustafa Ö., kendisinin ateş etmediğini, ateş edeni de bilmediğini söyledi.

KURŞUNUN GELDİĞİ YÖN LAZERLE BELİRLENDİ

Olayla ilgili boş kovanlara ulaşamayan polis, çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görüntüleri inceleyen polis, konvoyun yola çıktığı sırada çocuğun vurulduğu anı belirledi. Polis ekipleri, Ahmet Vadi'nin içinde vurulduğu minibüsü olay yerine götürdü. Kurşunun isabet ettiği yere bir çubuk sokup buradan lazer ile kurşunun geldiği yön belirlenirken, açılar da hesaplandı.

DÜĞÜN GÖRÜNTÜLERİ DOĞRULADI

Hesaplamalar sonucunda kurşunun geldiği yönde, gelinin ağabeyi Mustafa Ö.'nün olduğu saptadı. Ayrıca polis düğün görüntülerini izlediğinde de kız kardeşine kuşak bağlayan Mustafa Ö.'nün belinde tabanca olduğunu belirledi. Avukatı ile birlikte teslim olan Mustafa Ö. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düğün Cinayeti Şüphelisi Gelinin Ağabeyi Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ADANALI: DUGUNDE SILAHSIZ OLMUYOR YAA FAKAT BILINCLI KULLANMAK LAZIM 2 12 Yanıtla
  • Erciyes: ilginc kiz veriyon silah kullaniyon benim bildigim kiz alirken silah sikilir. Kiz evisin agir basli uzuntulu olacagina nebilim bize ters hem bizde gelin almada bile silah sikilmaz duayla damat evine girince erkek evinde sikilir. 6 0 Yanıtla
  • addo keles: Yine adana 4 0 Yanıtla
  • Cin ali m: Silh admak bir gelenek dir bir hasdalikdir bir aliskanlikdir bizim kanimizda var lakin admasini bilmiyenin eline vermiyecen ve almiyacak eline keske yapmasak keske bu hasdalikdan vaz gecsek ama ne cara zor lakin veskeli bile yasak olacaki sucu buyuk olacaki ozaman biraz belki azalir oda 0 2 Yanıtla
  • cenk: adanada sıradan bir gün 0 0 Yanıtla
  • İstanbul Havalimanı'nda Spotter Alanı Yeniden Açıldı
    12:49 İstanbul Havalimanı'nda Spotter Alanı Yeniden Açıldı

    İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, havacılık fotoğrafçılığına ilgi duyanlar için Türkiye'nin ilk resmi spotter alanını 2021 yılında faaliyete geçirdi. Spotter alanı, uçak fotoğrafçılarının seyir terasında çekim yapabileceği bir noktada bulunuyor. İlgilenenler, başvurularını internet üzerinden yaparak alana giriş yapabilecekler.

  • Bucak'ta otobüsle çarpışan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
    12:48 Bucak'ta otobüsle çarpışan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

    Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Mehmet Selim Tüzün'ün kullandığı otomobil ile bir yolcu otobüsü çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, otobüsün sürücüsü jandarma karakoluna götürüldü. Olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

  • Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Didim'de Trafiği Etkileyecek
    12:45 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Didim'de Trafiği Etkileyecek

    Bu yıl 59.'su gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için Didim'de hazırlıklar tamamlanırken, 25 Nisan'da Didim Akbük yolu ile merkezdeki birçok cadde trafiğe kapatılacak. Tur kapsamında bisikletçiler Bodrum-Kuşadası etabı Didim'e de uğrayacak ve tur canlı olarak yayınlanacak.

  • Beşiktaş, Berkay Vardar ile yollarını ayırdı
    12:45 Beşiktaş, Berkay Vardar ile yollarını ayırdı

    Beşiktaş, gelecek sezon kadro yapılanması için çalışmalarına devam ederken, genç oyuncu Berkay Vardar ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu. Beşiktaş altyapısından yetişen Vardar, geçtiğimiz sezonu Moldova 1. Lig ekiplerinden Sheriff'de kiralık olarak geçirdi.

  • Kayseri Serbest Bölge'de Yeni Yatırım ve Projeler
    12:44 Kayseri Serbest Bölge'de Yeni Yatırım ve Projeler

    Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Bölge'de hayata geçirilen yeni yatırım ve projeler hakkında tanıtım toplantısı düzenledi. Yapılan çalışmaların Serbest Bölge'nin cazibesini artırdığını belirten Palancıoğlu, yatırımların devam edeceğini vurguladı.


Advertisement