Kursiyerler 'Çevre Eğiticisi' Sertifikası Aldı - Son Dakika
Yerel

Kursiyerler 'Çevre Eğiticisi' Sertifikası Aldı

Kursiyerler \'Çevre Eğiticisi\' Sertifikası Aldı

Adapazarı Halk Eğitim Merkezi ve Türk Kadınlar Birliği (TKB) Sakarya Şubesi işbirliğiyle 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı içerisinde Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisi öğretim görevlisi Yr. Doç. Dr. Mahnaz Gümrükçüoğlu öğretiminde gerçekleşen “Çevre Eğiticisi” kursu sonunda 7 kursiyer törenle sertifikalarını aldı.

11.11.2015 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı Halk Eğitim Merkezi ve Türk Kadınlar Birliği (TKB) Sakarya Şubesi işbirliğiyle 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı içerisinde Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisi öğretim görevlisi Yr. Doç. Dr. Mahnaz Gümrükçüoğlu öğretiminde gerçekleşen "Çevre Eğiticisi" kursu sonunda 7 kursiyer törenle sertifikalarını aldı.

Adapazarı Halk Eğitim Merkezinde gerçekleşen törene Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'un eşi Aylin Coş, Türk Kadınlar Birliği (TKB) Sakarya Şube Başkanı Tevhide Yağan ve davetliler katıldı. Sertifika Töreninde bir konuşma yapan TKB Sakarya Şube Başkanı Tevhide Yağan, "Şimdi okuma değilde meslek kursları veriyoruz. Meslek kursu verirken üniversite mezunu olmalarına dikkat ediyoruz. Bu çok güzel bir gelişme. Katılan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Biz inşallah onları öğretmen olarak göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'un eşi Aylin Coş ise yaptığı konuşmada, "Türk Kadınlar Birliği ve Halk Eğitim Merkezinin bu ortak çalışmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizlerde gönülden destekliyoruz. Ellerinize sağlık emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Konuşmaların ardından sertifika almaya hak kazanan 7 kursiyere belgeleri Aylin Coş ve Tevhide Yağan tarafından takdim edildi.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kursiyerler 'Çevre Eğiticisi' Sertifikası Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement