Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

Kurban Bayramı'na Doğru

Hak İş Genel Başkanı Arslan: ''Bu bayramda da en büyük temennimiz Ortadoğu'da akan kanın durmasıdır'' ''Toplumsal dayanışmanın bayram vesilesiyle bir kez daha hatırlanmasını muhtaç, çocuk, kimsesiz, yoksul ve yaşlıların sevindirilmesini diliyoruz''

02.10.2014 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, "Bu bayramda da en büyük temennimiz Ortadoğu'da akan kanın durmasıdır" dedi.

Arslan, Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, bayramların bireysel ve toplumsal olarak, moral değerlerin çok yoğun olarak yaşandığı özel günler olduğunu ifade etti.

"Bu mübarek günlerde, Türkiye'de ve dünyanın pek çok köşesinde bizim kadar şanslı olmayan insanların da olduğunu bir an olsun hatırdan çıkarmamalıyız" ifadesini kullanan Arslan,  toplumsal dayanışmanın bayram vesilesiyle bir kez daha hatırlanmasını, muhtaç, çocuk, kimsesiz, yoksul ve yaşlıların sevindirilmesini istedi.

Arslan, şunları kaydetti:

"Suriye ve Irak başta olmak üzere Ortadoğu'da terörün ve savaşların son bulması en büyük temennimizdir. Bölgemizin ve dünyanın barışa her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır. Ortadoğu'da, Filistin ve Gazze'de, Mısır ve Suriye'de, Irak'ta, Ukrayna'da, Doğu Türkistan'da bombalar patlamakta, sivil halk ve çocuklar can vermekte, doğdukları toprakları terk etmeye zorlanmakta, insanlar kaçırılmakta, masum insanlar sorumlu olmadıkları çatışmaların bedelini ağır bir şekilde ödemektedirler. Bu bayramda da en büyük temennimiz Ortadoğu'da akan kanın durmasıdır.

Şahsım ve konfederasyonum adına, tüm çalışanların ve vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı bir kez daha yürekten kutluyor, Kurban Bayramı'nın ülkemiz, bölgemiz ve dünyamız için barış, mutluluk ve esenlikler getirmesini temenni ediyoruz." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement