Kurban Bayramı - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

23.09.2015 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Öz, mesajında, birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve yardımlaşmanın en üst seviyeye çıktığı mübarek bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bu özel ve anlamlı günde insanların aynı düşünce ve değerlerde buluştuğunu, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğunu, dostluk ve kardeşlik duygularının daha yoğun yaşandığını, gelenek ve göreneklerin kuşaktan kuşağa aktarıldığını vurgulayan Öz, şöyle devam etti:

"Unutulmamalıdır ki güçlü bir toplumsal yapının oluşması, aklın ve bilimin yol göstericiliğinden ayrılmayan manevi değerlerine bağlı, güzel ahlaklı olmayı ve çalışmayı ilke edinen erdemli gençlik yetiştirilmesiyle mümkündür. Bu nedenle bayramları çocuklarımıza tüm gerekleri ile anlamına uygun olarak en güzel şekilde yaşatmalıyız. Kurban Bayramı'nda ilimizin genelinde tüm tedbirler alınmıştır. Vatandaşlarımızın oluşabilecek olumsuzluklara karşı bayramın ruhuna uygun olarak sabırlı olmalarını, olumsuz bir durumla karşılaştıklarında ilgili kurumları haberdar etmelerini rica ediyorum. Bayramın, çevremizde yaşanan çatışmaların son bulmasına, huzur ve kardeşliğin yeniden tesis edilmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Huzur ve güvenliğimiz için canlarını feda etmiş şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık ve uzun ömürler dilerken tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı'nı kutluyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement