Kur'an Kursu İnşaatı Önünde İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Kur'an Kursu İnşaatı Önünde İftar Yemeği

Kur\'an Kursu İnşaatı Önünde İftar Yemeği

Odunpazarı İlçe Müftülüğü, Çankaya Mahallesinde inşaatı devam eden Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu inşaatı önünde iftar yemeği verdi.

13.07.2015 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı İlçe Müftülüğü, Çankaya Mahallesinde inşaatı devam eden Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu inşaatı önünde iftar yemeği verdi.

Odunpazarı Kaymakamı A. Selim Parlar ve çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar programında bin 300'e yakın insan aynı yerde iftar yaptı. İlahi grubu tarafından iftar öncesi okunan ilahiler sükunetle dinlenirken, okunan ezanla oruçlar açıldı, dualar yapıldı. Yenilen yemek sonrası İlçe Müftüsü Burhan Çakır gerçekleştirdiği konuşmasında, bu kadar güzel ve kalabalık insanın topluluğunun koşarak iftar davetine gelmesinden dolayı mutluluk duyduğunu anlattı. Vatandaşların gerçekleşen hizmete verdiği değeri bir kere daha gözler önüne serildiğini belirten Çakır, Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu inşaatı hakkında bilgiler verildi. En kısa sürede inşaatın bitirilmesi için gerekli çalışmalarında yapıldığına vurgu yapan İlçe Müftüsü, iftar programına katılan herkese de teşekkür etti.

İftar programına katılan görevliler ve vatandaşlar, kısa sürede bu büyük eserin bu aşamaya gelmiş olmasından duydukları mutluluğu ifade ederken, İlçe Müftüsüne İftar davetinden ve göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı da teşekkürlerini ilettiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kur'an Kursu İnşaatı Önünde İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement