Kur'an-I Kerim'i Seçen 437 Öğrenciye Teşekkür Belgesi ve Kur'an-I Kerim Armağanı - Son Dakika
Yerel

Kur'an-I Kerim'i Seçen 437 Öğrenciye Teşekkür Belgesi ve Kur'an-I Kerim Armağanı

Antalya'nın Kemer ilçesinde müftülük, ilçedeki ortaöğretim kurumlarında eğitim gören ve seçmeli ders olarak Kur'an-ı Kerim’i tercih eden 437 öğrenciye teşekkür belgesi ve Kur'an'ı Kerim; okullarında güzel Kur'an okuma birincisi olan öğrencilere de tablet bilgisayar armağan etti.

05.06.2014 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kemer ilçesinde müftülük, ilçedeki ortaöğretim kurumlarında eğitim gören ve seçmeli ders olarak Kur'an-ı Kerim'i tercih eden 437 öğrenciye teşekkür belgesi ve Kur'an'ı Kerim; okullarında güzel Kur'an okuma birincisi olan öğrencilere de tablet bilgisayar armağan etti.

MÜFTÜ ERMİŞ: "PROJEMİZ TÜRKİYE'DE İLK"

Huzur Camii konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Kemer İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş, " Türkiye'de ilk defa böyle bir projeye parmak bastık. 'Bu bölümü seçen öğrencilerimize küçük armağanla ödüllendirelim ve katılım belgesi verelim' dedik. Peygamberimiz "İnsanların hayırlısı, insanlara hayırlı olandır" diyor. İnşallah bu yavrularımız seneye ikiye hatta üçe katlanacaktır. Gençlerin yapmış olduğu ibadet taş üstüne yazılır, yaşlılarınki buz üstüne yazılır. Sayın Lise müdürlerimize, bu dersi seçmesine vesile olan öğretmenlerimize ve emeği geçen öğretmenlerimi kutluyorum. İnşallah her sene bu etkinliği genişleterek devam edeceğiz" dedi.

ÖĞRENCİLER KUR'AN OKUDU

Kemer Lisesi, Göynük Fen Lisesi ve Ünal Aysal Anadolu Öğretmen Lisesi'nde öğretim gören ve seçmeli ders olan "Kur'an-ı Kerim" bölümünü tercih eden, okullarında birinci olan öğrenciler arasında Kur'an-ı Kerim okuma etkinliği düzenlendi.

Kemer Lisesi öğrencilerinden Fatih Duran ve Bilge Kızılkaya, Göynük Fen Lisesi'nden Yasin Arpacı ve Dilayda Ermiş, Kur'an-ı Kerim'in okunan bölümlerinin meallerini okuyan Ünal Aysal Anadolu Öğretmen Lisesi'nden Kemal Tayyip Gökmen ve İlayda Nur İmran'a hediyelerini Kemer Belediye Meclis Üyesi Recep Yılmaz, Kemer Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan ve Kemer Müftüsü Ayhan Ermiş; tablet ve katılım belgelerini takdim ettiler. Katılan okulların Müdürlerine ve Kemer'deki bazı müdürlüklerin amirlerine de Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

BÜTÜN ÖĞRENCİLERE KUR'AN VE TEŞEKKÜR BELGESİ

Göynük Cami İmam Hatibi Selim Seyyar ve Kemer Merkez Cami İmam Hatibi Memiş Gürten'in de okudukları ilahiler ile renk kattıkları etkinlikte, seçmeli ders olarak Kur'an-ı Kerim bölümünü seçen Kemer Lisesi'nden 350, Göynük Fen Lisesi'nden 60 ve Ünal Aysal Anadolu Öğretmen Lisesi'nden 27 olmak üzere toplam 437 öğrenciye sonunda Kur'an-ı Kerim ve katılım belgesi hediye edildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kur'an-I Kerim'i Seçen 437 Öğrenciye Teşekkür Belgesi ve Kur'an-I Kerim Armağanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement