"Kur'an Ahlakı" Koneransı… - Son Dakika
Yerel

"Kur'an Ahlakı" Koneransı…

"Kur\'an Ahlakı" Koneransı…

AK Parti Tavşanlı İlçe Teşkilatı, Doç.Dr.Abdurrahman Büyükkörükçü'nün katıldığı bir konferans programı düzenlendi."Kur'an Ahlakı" konulu Tavşanlı Kültür Sarayı'ndaki konferans partililer ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

05.10.2013 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tavşanlı İlçe Teşkilatı, Doç. Dr. Abdurrahman Büyükkörükçü'nün katıldığı bir konferans programı düzenlendi. "Kur'an Ahlakı" konulu Tavşanlı Kültür Sarayı'ndaki konferans partililer ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

AK Parti Tavşanlı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen sosyal ve kültürel etkinlikler devam ediyor. Bu çerçevede Doç. Dr. Abdurrahman Büyükkörükçü'nün katılımıyla bir konerans programı gerçekleştirildi.

Tavşanlı Belediye Kültür Sarayı'nda düzenlenen "Kur'an Ahlakı" konulu konerans saat 20.30'da başladı ve yoğun ilgi gördü.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, AK Parti Tavşanlı İlçe Mehmet Demir ile partililer ve vatandaşların katıldığı koneransat Doç. Dr. Abdurrahman Büyükkörükçü, Kur'an çerçevesinde ahlak kurallarına değindi. Konferans çıkışında vatandaşlarla kısa süre sohbet eden Büyükkörükçü ayrıca vatandaşların sorularını da yanıtladı.

AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Mehmet Demir, konferansa ilişkin yaptığı açıklamada, parti olarak sosyal ve kültürel faaliyetlere büyük önem verdiklerini dile getirerek, önümüzdeki günlerde değişik programlarla bu faaliyetleri sürdüreceklerini kaydetti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Kur'an Ahlakı' Koneransı… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement