Küme Düşenler Galatasaray'a Geri Dönüyor - Son Dakika
Spor

Küme Düşenler Galatasaray'a Geri Dönüyor

Küme Düşenler Galatasaray\'a Geri Dönüyor

Sarı-kırmızılı ekibin bu sezon kiralık olarak gönderdiği 4 futbolcu, forma giydikleri takımlarda küme düşme üzüntüsü yaşadıktan sonra Galatasaray'a geri dönmek için gün sayıyor.

03.06.2015 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de ezeli rakipleri ile girdiği şampiyonluk yarışından galip ayrılıp 4. yıldızı kazanan Galatasaray için bu akşam Bursaspor ile oynanacak Türkiye Kupası finalinin ardından hareketli günler yaşanacak. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun, transferler listesinin yanı sıra kiralık sözleşmeleri biten futbolcular hakkındaki kararı da merakla bekleniyor. Ancak La Liga temsilcisi Malaga'da alkış alan Nordin Amrabat dışındaki isimlerin, sezonu büyük şokla tamamlaması dikkati çekti.

4 İSMİN OYNADIĞI TAKIM KÜME DÜŞTÜ

Radikal'in haberine göre; Sarı-kırmızılılarda eski teknik direktör Cesare Prandelli'nin gözüne giremeyince kiralık gönderilen Sercan Yıldırım, Oğuzhan Kayar ve Dany Nounkeu ile devre arasında Hamzaoğlu'nun gönderdiği Furkan Özçal, mücadele ettikleri takımların küme düşmesine engel olamadı.

DANY'NİN TAKIMI DA KÜME DÜŞTÜ

Genç oyuncu Furkan'ın takımı Kardemir Karabükspor ve bir türlü beklentileri karşılayamayan Sercan Yıldırım'ın formasını terlettiği Balıkesirspor, yeni sezonda Spor Toto Süper Lig'de olmayacak. İspanya'da tutunamayan Kamerunlu stoper Dany'nin, ikinci yarıyı geçirdiği Evian ise 2015-2016'da Fransa 2. Ligi'nde sahne alacak.

BİR VEDA DA 1. LİG'DE

Sezonu PTT 1. Lig'de geçiren Oğuzhan Kayar da Sercan, Furkan ve Dany gibi küme düşme şoku yaşadı. 20 yaşındaki orta saha oyuncusunun formasını giydiği Manisaspor, averajla Denizlispor'un gerisinde kalarak, 1. Lig'e veda etti.

SON KARAR HAMZAOĞLU'NUN

Söz konusu futbolcular, Galatasaray'ın yeni sezon hazırlık kampına katılacak. Florya'da kalıp kalmayacaklarına ise teknik patron Hamzaoğlu karar verecek.

Öte yandan 2. Lig'de mücadele eden ekiplere kiralık giden Umut Gündoğan (Adana Demirspor) ve Berk İsmail Ünsal'ın (Antalyaspor) sarı-kırmızılı kulüp ile sözleşmeleri devam ediyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Küme Düşenler Galatasaray'a Geri Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Balıkesirli: Sercan bu sezon bize çok faydalı oldu özellikle sağ kanatta driblingleri hırsı muhteşemdi sadece bitiricilikte sorunu vardı 8 gol 10 asist başarılıydı bence 21 1 Yanıtla
  • MERDİ: KURTULUN ŞU HURDALIKLARDAN 17 1 Yanıtla

Advertisement