Kudüs Seriyyeleri İsrail'i 115 Roketle Vuracak - Son Dakika
Güncel

Kudüs Seriyyeleri İsrail'i 115 Roketle Vuracak

Kudüs Seriyyeleri İsrail\'i 115 Roketle Vuracak

İsrail'in Gazze'de uyguladığı kanlı saldırının şiddeti her gün biraz daha etkisini artırırken Kudüs Seriyyeleri, İsrail'e 115 roketle karşılık vereceklerini açıkladı.

25.07.2014 09:18  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri, İsrail'e karşı "kuşatmayı yarma" adı altında askeri operasyon başlatacaklarını açıkladı.

YERLEŞİM BİRİMLERİ HEDEF ALINACAK

Abluka altındaki Gazze'yi günlerdir bombalayan İsrail'e karşı, Kudüs Seriyyeleri, Tel Aviv'in de aralarında bulunduğu bazı kentler ve hedeflere yönelik farklı tiplerde 115 roketin kullanılacağı bombardıman başlatılacağını duyurdu. Operasyonlar kapsamında Tel Aviv, Aşdod, Beersheva (Bi'r Seba), Askalan ve İsrail'in güneyindeki Gazze şeridi çevresinde yer alan yerleşim birimlerinin farklı tiplerde 115 roketle hedef alınacağı belirtildi.

SİVİL KATLİAMLARA TEPKİ

Açıklamada ayrıca söz konusu operasyonların İsrail'in Beyt Hanun, Şucaıyye ve Huzaa bölgelerine karadan başlattığı saldırılar ile İsrail'in sivilleri zorla evlerinden uzaklaştırması ve sivil katliamlara tepki olarak gerçekleştirileceği kaydedildi.

KANLI SALDIRI 7 TEMMUZ'DA BAŞLADI

Batı Şeria'da 12 Haziran'da kaybolan 3 Yahudi yerleşimcinin 18 gün sonra ölü bulunmasının ardından Filistinli genç Muhammed Ebu Hudayr 2 Temmuz'da kaçırılmış ve yakılarak öldürülmüştü. İsrail olayların ardından 7 Temmuz'da "Koruyucu hat" adı altında Gazze'ye havadan, 17 Temmuz Perşembe akşamı da karadan saldırıya geçmişti. İsrail'in havadan, karadan ve denizden Gazze'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda 797 kişi hayatını kaybetti, 5 bin 130 kişi yaralandı.

İSRAİL ORDUSU: 32 ASKER ÖLDÜ

İsrail ordusu da Gazze'ye saldırı başlattığı günden bu yana 32 askerinin öldüğünü bildirmiş ancak Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları bu sayının 76 olduğunu duyurmuştu. Bu saldırılar sırasında 435 İsrailli sivilin de yaralandığı belirtilmişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kudüs Seriyyeleri İsrail'i 115 Roketle Vuracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • YAREN: Inşallah ısraıl tamamen yok olur ! 46 4 Yanıtla
  • KAYSERILI TALHA: GONDERECEKSIN ORAYA 1. KAYSERI DAG VE KOMANDO TUGAYINI VE 2. BOLU DAG VE KOMANDO TUGAYLARINDAN OLUSAN 60 BIN DAGCI KOMANDOYU ISRAILI HALLAC PAMUGUNA CEVIRTECEKSIN VALLAHI DOKUZ SAATE KALMAZ TELAVIVIN GOBEGINDE TUGAYLARIMIZ CAYLARINI ICERLER 33 6 Yanıtla komando: O iki tugayın toplam komando mevcudu 630 kardeş . . . uçma eskidendi o komandolar. . artık ordu bu kadar. . 0 0
  • ENGİN: ulan attığınız bir füze birini öldürsün dişimi kıracağım. 16 13 Yanıtla tax: Disini kirdirma dis cok pahali. 0 0
  • suay bin salih: KAYSERİ DAG KOMANDOSU PKK YLAN BAS EDEMEZKEN ISRAILLEN NASIL BAS EDECEK 4 21 Yanıtla KAYSERILI TALHA: SUAY: DENEN KANSIZ KAYSERI KOMANDOLARININ KARSISINDA ORDUMU VAR ? ASKERE GUNDUZ EKMEK SATAN GECE MERMI ATAN UC BES DOMUZ SURUSU VAR PKK DEDIGIN CIKSIN YIGITCE ER MEYDANINA BAK KAYSERI KOMANDOSU CIKTIKLARI YERE TEK TEK NASIL SOKUYOR DUMBUK 0 0
  • Salih: Madem israili vuracaksın ne diye reklam yapıyorsun vursana 23 1 Yanıtla
  • İCRAAT GÖSTER: ARKADAŞ LAF YAPMAYIN KURU PROPAGANDAYA İHTİYACIMIZ YOK ISIRACAK KÖPEK DİŞİNİ GÖSTERMEZ İCRAATA GEÇ HADİ 18 1 Yanıtla
  • aykut kutay: “Biz bir memleketi helâk etmek istediğimizde, onun refah içinde yaşayan şımarık elebaşlarına (itaati) emrederiz de onlar orada kötülük işlerler. Böylece o memleket hakkındaki hükmümüz gerçekleşir de oranın altını üstüne getiririz” (İsra, 16) 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement