Küçük Kızı, Aslanın Dişlerinin Arasından Zor Aldılar - Son Dakika
Belgesel

Küçük Kızı, Aslanın Dişlerinin Arasından Zor Aldılar

Çin'in Hubei eyaletine bağlı Wuhan şehrinde yaşanan korkunç olay, saniye saniye görüntülendi.

19.09.2014 10:36  Güncelleme: 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin’in Hubei eyaletine bağlı Wuhan şehrindeki hayvanat bahçesinde aslanın saldırdığı küçük kız, hayvanın dişlerinin arasından zor da olsa canlı olarak kurtarıldı. Yaşanan korkunç olay, saniye saniye görüntülendi.

Wuhan kentindeki ailesiyle birlikte yaban hayatı koruma alanını ziyaret eden küçük kız, aslanın saldırısına uğradı. Aslanın bacağından yakaladığı küçük kız ve ailesinin çığlıkları üzerine yardıma hayvanat bahçesi görevlileri yetişti.

Ailesi küçük kızı kollarından tutup çekerek aslandan kurtarmaya çalışırken, dört görevli de ellerindeki sopalarla hayvana vurmaya başladı. Uzun uğraşlar sonucu küçük kız, aslanın dişlerinin arasından alındı. Bacağından ağır yaralanan küçük kız, hemen hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Yaşanan dehşet anları ise bir ziyaretçi tarafından saniye saniye kamerayla görüntülendi.

Küçük Kızı, Aslanın Dişlerinin Arasından Zor Aldılar
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Belgesel Küçük Kızı, Aslanın Dişlerinin Arasından Zor Aldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • BBC Türkçe, Kahramanmaraş depreminin yıkımını belgeledi
    16 Nis BBC Türkçe, Kahramanmaraş depreminin yıkımını belgeledi

    BBC Türkçe ekibi, Kahramanmaraş'ta depremden sonra yaptıkları araştırmalarla Çağdaş Gazeteciler Derneği'nin belgesel ödülünü kazandı. Ekip, kentteki yıkımı detaylı bir şekilde inceleyerek kamu otoriteleri ve üniversitelerin raporlarını inceledi.

  • İzmir Kitap Fuarı Baharın Coşkusuyla Kültürpark'ta
    11 Nis İzmir Kitap Fuarı Baharın Coşkusuyla Kültürpark'ta

    İZKİTAP-İzmir Kitap Fuarı, 19-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Kültürpark'ta ziyaretçilerine ev sahipliği yapacak. Fuarın ana teması 'Çocuk Edebiyatı' olacak ve Ahmet Ümit onur konuğu olarak katılacak. İzkitapfest, kitapseverlere kitap alışverişi, söyleşiler, dinletiler, yarışmalar, konserler ve imza günleri gibi birçok etkinlik sunacak. Ayrıca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel etkinlikler de düzenlenecek.


Advertisement