Küçük Ağa'nın Ailesi Algida Keyif Reklamlarında Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

Küçük Ağa'nın Ailesi Algida Keyif Reklamlarında Kavuşuyor

Küçük Ağa\'nın Ailesi Algida Keyif Reklamlarında Kavuşuyor

Algida Keyif adını aldı, reklamlarında Türkiye'nin en sevilen dizisi Küçük Ağa'nın yıldızlarını buluşturdu

14.05.2014 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dondurma severlerin vazgeçilmezi Algida litrelik ürünleri Algida Keyif adını aldı, reklamlarında Türkiye'nin en sevilen dizisi Küçük Ağa'nın yıldızlarını buluşturdu. Algida Keyif reklamlarında dizinin başrol oyuncuları Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu, minik yıldız Emir Berke Zincidi'nin hınzırlıklarıyla keyif dolu anlar yaşıyor.

Algida'nın litrelik ürünleri, Algida Keyif adıyla baştan sona yenilendi; Türkiye'nin en sevilen aile dizilerinden Küçük Ağa'nın yıldızları, Algida Keyif'in reklam yüzü oldu. Markanın aileyi bir araya getiren lezzetine dikkat çekmek için kavuşamayan ailenin kahramanları Birce Akalay, Sarp Levendoğlu ile minik yıldız Emir Berke Zincidi Algida Keyif kampanyasında buluştu.

Küçük Ağa'nın minik yıldızı milyonların sevgilisi Emir Berke Zincidi, kampanya filminde yine muzipliği elden bırakmıyor. Tıpkı dizideki gibi anne ve babasını yakınlaştırmaya çalışan Zincidi, reklam filminde ailesine Algida Keyif yeme fikrini veriyor. Aile hep beraber dondurma keyfini yaşarken minik kurnaz yanaklarına birer öpücük kondurmaları için anne ve babasını kandırıyor, tam yaklaştıkları sırada aradan çekiliyor. Annesi ne yaptığını sorunca da Zincidi, dondurmanın bitip bitmediğini kontrol ettiği söyleyerek yine zekasını sergiliyor.

Algida Keyif'in yeni ürünü Festival reklam filminde de sevilen aile bu sefer de Algida Festival ile dondurmanın keyfine varıyor. Minik oyuncu Zincidi, anne ve babasını Algida Festival çeşidindeki karadut ve vanilyaya benzetiyor. Nedeni sorulunca da anne ve babasına birlikteyken ne kadar güzel olduklarını hatırlatıyor.

Algida Keyif'in keyifli reklam filmlerinin çekimleri boyunca minik oyuncu Emre Berke Zincidi sempatik tavırları ile setin neşesi oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Küçük Ağa'nın Ailesi Algida Keyif Reklamlarında Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement