Küçük Ağa Dizisinin Çok Sevilen Ailesi Algida Keyif ile Bir Araya Geliyor - Son Dakika
Güncel

Küçük Ağa Dizisinin Çok Sevilen Ailesi Algida Keyif ile Bir Araya Geliyor

Küçük Ağa Dizisinin Çok Sevilen Ailesi Algida Keyif ile Bir Araya Geliyor

Dondurma severlerin vazgeçilmezi Algida litrelik ürünleri, yeni marka ismi Algida Keyif ve 'Aileyi bir araya getiren lezzet' söylemi ile ailece geçirilen mutlu anların dondurması olmayı hedefliyor.

07.05.2014 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dondurma severlerin vazgeçilmezi Algida litrelik ürünleri, yeni marka ismi Algida Keyif ve 'Aileyi bir araya getiren lezzet' söylemi ile ailece geçirilen mutlu anların dondurması olmayı hedefliyor. Algida keyif bu yeni yolculuğunda ilk olarak Türkiye'nin en sevilen dizisi Küçük Ağa'nın yıldızları Birce Akalay, Sarp Levendoğlu ve minik yıldız Emir Berke Zincidi'yi bu amaçla reklamlarına taşıyor.

Algida'nın litrelik ürünleri, Algida Keyif adıyla baştan sona yenilendi. Dondurma severlerin vazgeçilmezi Algida Keyif, ambalaj tasarımından, ürün portföyüne kadar birçok değişimin yanında 'Aileyi bir araya getiren lezzet' konumlandırması ile ailece bir araya gelinen keyifli anların dondurması olmak için yepyeni bir yolculuğa başladı. Aileyi bir araya getiren lezzet söylemine dikkat çekmek için, Türkiye'nin en sevilen aile dizilerinden Küçük Ağa'nın yıldızları, Algida Keyif'in reklam yüzü oldu. Algida marka ekibi ve sevilen oyuncular Birce Akalay, Sarp Levendoğlu ile minik yıldız Emir Berke Zincidi bir araya geldi, Algida Keyif'in yeni kampanyasını, reklam filmini ve markanın yeni ürünlerini anlattı.

Küçük Ağa'nın minik kurnazı Mehmetcan reklamda da iş başında Küçük Ağa'nın minik yıldızı milyonların sevgilisi Emir Berke Zincidi reklam filmi ile ilgili olarak, 'Reklam filminde dizideki gibi anne ve babamı bir araya getirmek için uğraşıyorum. Bu sefer bizimkileri bir araya getirmem çok kolay oluyor. Çünkü onları Algida Keyif ile kandırıyorum. Çekimler dondurmanın adı gibi çok keyifli geçti.' dedi.

'Ailelere birlikte olmanın keyfini fark ettirmek çok önemli'

Birce Akalay da 'Aile bireyleri şehrin günlük temposunda çok fazla bir araya gelemiyor. Ailece birlikte vakit geçirmek ve keyifli anları paylaşmak çok önemli. Algida Keyif, bu konuda çok doğru bir mesaj veriyor.' diye konuştu. Küçük Ağa ailesinin babası Sarp Levendoğlu ise 'Ailenin toplumumuzdaki yeri çok önemli, bu nedenle hepimiz ailemiz ile birlikte paylaştığımız anlara değer veririz. Ayrıca ailenin bir arada olmasının keyfi bambaşka. Algida Keyif de ailece geçirilen anlara vesile olmaya çalışıyor ki bu bence gerçekten önemli' diye bilgi verdi.

Algida Ailesi'nde keyifli değişim

Algida Pazarlama Direktörü Leyal Eskin Yılmaz, Algida'daki değişim için; '2014 senesine rekor ürünle başladık. Yeniliklerimiz sadece ürün değil konumlandırma bazında da oldu. Bu senenin hem konumlandırma hem de yeni ürün anlamındaki en büyük haberlerinden biri, Algida litrelik ailemizdeki yaşadığımız değişim. Ürünlerimizin adını, ambalajını ve konumlandırmasını baştan sona yeniledik. Algida litrelik ürünlerini artık Algida Keyif adıyla ve 'Aileyi bir araya getiren' söylemi ile tüketicilerimize sunuyoruz. Algida Keyif ailemize ayrıca Algida Festival adında portföyümüzde benzeri olmayan 2 yeni lezzet daha ekliyoruz. Yeni Algida Festival Vanilya Karadut ve Algida Festival Vanilya Karamel ürünlerimizin iç içe geçmiş sarmal şekli sayesinde tüketicilerimize her kaşıkta 2 lezzet sunuyoruz.? dedi. Küçük Ağa işbirliği hakkında ise 'Türkiye'nin en sevilen aile dizisinde izleyicilerin 'nasıl bir araya geleceklerini' merak ettikleri aileyi Algida Keyif ile bir araya getirdik. Yeni kampanyamızda dizinin sevilen çocuk karakteri Can Can bu sefer Algida Keyif ile anne ve babasını bir araya getirmek için onlara izlemesi çok keyifli bir oyun oynuyor.? diye konuştu.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Küçük Ağa Dizisinin Çok Sevilen Ailesi Algida Keyif ile Bir Araya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement