Kritik Görüşmenin Ardından İlk Açıklama Arınç'tan: Umarım Herkes Ders Çıkarır - Son Dakika
Güncel

Kritik Görüşmenin Ardından İlk Açıklama Arınç'tan: Umarım Herkes Ders Çıkarır

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşen Bülent Arınç, "Umarım herkes bu açıklamalardan bir ders çıkarmıştır. Hükümetimizi ve ülke meselelerini görüştük, faydalı oldu." dedi.

11.02.2016 00:33  Güncelleme: 00:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile AK Parti'nin bazı kurucu isimlerinden eski bakanlar Bülent Arınç, Sadullah Ergin, Hüseyin Çelik ve Nihat Ergün bir araya geldi. Yaklaşık 2 buçuk saat süren görüşme sonrası Bülent Arınç'tan açıklama geldi. Arınç, "Umarım herkes bu açıklamalardan bir ders çıkarmıştır. Hükümetimizi ve ülke meselelerini görüştük, faydalı oldu" dedi. Yine Hilal Kaplan'a "troliçe" göndermesinde bulunan Arınç, "Biz bu partinin kurucularıyız,iyi bir AK Partiliyiz, trollerin troliçelerin ne dediğinin önemi yok." ifadelerini kullandı.

ARINÇ'IN EVİNDE KRİTİK ZİRVE

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından, bugün de, son dönemde AK Parti ve Erdoğan karşıtı açıklamalarıyla gündeme gelen AK Parti'nin bazı kurucu isimleri ile buluştu. Görüşme Arınç'ın evinde gerçekleşti.

Hürriyet'ten Selahattin Sönmez'in haberine göre Abdullah Gül, eski Meclis Başkanı Bülent Arınç, eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ve eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün Ankara'da bir araya geldi.

ARINÇ'TAN AÇIKLAMA

Gül ile görüşmesi sonrası Habertürk'e konuşan Bülent Arınç , şunları söyledi:

"Farklı anlamlar yüklememek lazım. Dün Sayın Cumhurbaşkanı ile görüştüler, gündüz de Ankara'daydılar, akşam da ben davet ettim. Mesle bundan ibaret, dostane bir ziyaret. Bir araya geldik. Biz bu partinin kurucularıyız,iyi bir AK Partiliyiz, trollerin troliçelerin ne dediğinin önemi yok."

"Erdoğan'a kırgın mısınız? Bu konu gündeme geldi mi?" sorusuna Arınç, "Hissi konulara girmemek lazım. Ben cevap verdim, edepli terbiyeli cevaplardır bunlar. Umarım herkes bu açıklamalardan bir ders çıkarmıştır. Hükümetimizi ve ülke meselelerini görüştük, faydalı oldu" yanıtını verdi.

Kritik Görüşmenin Ardından İlk Açıklama Arınç\'tan: Umarım Herkes Ders Çıkarır

Son Dakika Güncel Kritik Görüşmenin Ardından İlk Açıklama Arınç'tan: Umarım Herkes Ders Çıkarır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • urus: hepiniz cikarlarinizin pesindesiniz,aynen cocuklardan bir farkiniz yok,acaba erdogan kimin cebine boncuk koydu 0 0 Yanıtla
  • vatan sever: Şu günde bence Arıncın yapdıgını pkk lı selonun yaptıgınından.hiçbir farkıyok.düşmanları sevi dirdi.yazıklar.ola. 0 0 Yanıtla
  • BİTİRDİN ÜLKEYİ AKP : Siz yiyip içip keyfinize bakın zaten başka birşeye faydaniz yok 0 0 Yanıtla
  • vatandaş: aha yeni bir örgüt kuruldu. niye baskın yapılmadı acaba. ey amerika tarafını seç. 0 0 Yanıtla
  • Cengiz: Sayın Cumhurbaşkanımızı seviyoruz.Herkes alacağını alsın. Çok yaşa uzun adam. 0 0 Yanıtla
  • ..: Bu Ada'm konuşunca yer yerinden oynuyor. 0 0 Yanıtla
  • .: Bu Adam konuşunca yer yerinden oynuyor. AKP liler kendilerine Çekidüzen versinler. 0 0 Yanıtla
  • Malatya: Seni seviyoruz uzun adam 0 0 Yanıtla
  • ELAZIĞLI: bak akp ve reis düşmanları nasıl ellerini oluşturuyor içimizde dışımızda bu kadar hain varken sizde çıkmayın 0 0 Yanıtla
  • tunceli OVACIKLI: diğerlerini uzun adamın " tırnağı " ile tartarım. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Elbise dolabından hırsız çıktı
    20:34 Elbise dolabından hırsız çıktı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın aramasında elbise dolabının içindeki gizli bölmeden çıktı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan detaylı inceleme sonucunda elbise dolabının sağ ve sol bölmelerinin derinliklerinin farklı olduğu ve dolapta gizli bir bölme olduğu tespit edildi. Şahıs, gizli bölmede saklanırken yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor
    20:34 Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde yaptığı konuşmada, Filistin'in BM'ye tam üye yapılması gerektiğini ve bu tanınmanın Filistin halkının haklarını garanti altına alacağını ve Orta Doğu'nun barış ve istikrarına katkı sağlayacağını belirtti. Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro da Filistin sorununun çözümü için uluslararası barış konferansı çağrısını yineledi.

  • Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi
    20:33 Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi

    Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Mardin'in Nusaybin ilçesinden gelen Ferhat Badur ve kızı Yağmur tarafından keman ve klarnet dinletisi sunuldu. Etkinliğe Vali Yardımcısı İlyas Öztürk, Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Sebahattin Genç de katıldı. Baba Badur, kızıyla aynı sahneyi paylaşmanın gururunu yaşadığını belirtirken, kızı Yağmur ise hem konservatuvara hazırlandığını hem de keman eğitimi verdiğini söyledi.

  • İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.
    20:32 İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.

    İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.


Advertisement