Kraliyet Ailesi'nin En Küçük Üyesinin Silikonu 2 Bin TL - Son Dakika
Dünya

Kraliyet Ailesi'nin En Küçük Üyesinin Silikonu 2 Bin TL

Kraliyet Ailesi\'nin En Küçük Üyesinin Silikonu 2 Bin TL

Natalie Lawrence, uzun süren çalışmayla İngiltere Kraliyet Ailesi'nin üyesi Prens George'un silikon bebeğini yaptı. Genç kadın, modelin şimdiden çok fazla taliplisinin olduğunu söylüyor.

03.07.2015 10:21  Güncelleme: 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

44 yaşındaki Natalie Lawrence, iki aydan fazla süren çalışmasıyla, İngiltere Kraliyet Ailesi'nin üyesi Prens George'un silikon bebeğini yaptı.

30 FARKLI BEBEĞİN MODELİNİ YAPMIŞ

Lawrence, 2007 yılında başladığı çalışmaları sonucu 30 farklı bebeğin modelini meydana getirmiş. Fakat en çok Kraliyet Ailesi'nin küçük prensinin silikonunun ilgi gördüğünü ve şimdiden çok fazla taliplisinin olduğunu söylüyor.

EN BÜYÜK HAYALİ AİLESİNE GÖSTERMEK

Prens George'un modelini 500 Pound'a (yaklaşık 2 bin lira) satan Lawrence, en sevdiği bebek modelinin şu an için bu olduğunu söylüyor ve en büyük hayalinin ise küçük prensin modelini Kraliyet Ailesi'ne göstermek olduğunu belirtiyor.

Son Dakika Dünya Kraliyet Ailesi'nin En Küçük Üyesinin Silikonu 2 Bin TL - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can, Horasan'da Hafızlık Yapan Öğrencilerle Buluştu
    11:19 Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can, Horasan'da Hafızlık Yapan Öğrencilerle Buluştu

    Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can, Ramazan İrşat Programları kapsamında Horasan'da bulunan Mustafa Gül Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda hafızlık yapan öğrencilerle bir araya geldi. Müftü Can, öğrencilerle sohbet ederek öneri ve isteklerini dinledi. Ayrıca, Horasan'da bulunan diğer Kur'an kurslarını da ziyaret eden Müftü Rüstem Can, teravih sohbeti yaparak gençlere çikolata ikram etti.

  • Suriyeli Kadın, Ramazan Ayında Kaybettiklerini Anlattı
    11:18 Suriyeli Kadın, Ramazan Ayında Kaybettiklerini Anlattı

    Suriye'de Esed rejiminin saldırıları sonucu 3 çocuğunu ve eşini kaybeden Nesrin Abdülkafi, ramazan ayını buruk bir şekilde geçirdiğini anlattı. Abdülkafi, yaşadığı zorluklar nedeniyle çocukları için yardım istedi.


Advertisement