KPSS Operasyonunda 4 TRT Çalışanı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

KPSS Operasyonunda 4 TRT Çalışanı Tutuklandı

KPSS Operasyonunda 4 TRT Çalışanı Tutuklandı

2010 yılındaki KPSS'de usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında TRT Genel Müdürlüğü'nde çalışan 4 kişi tutuklandı.

05.05.2015 09:23  Güncelleme: 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2010'daki Kamu Personel Seçme Sınavı'nda (KPSS) usulsüzlük iddialarına ilişkin Ankara Cumhuriyet Savcısı Yücel Erkman tarafından yürütülen soruşturma kapsamında TRT Genel Müdürlüğü'nde çalışan 4 kişi tutuklandı.

4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

2010'daki KPSS'de usulsüzlük iddialarına ilişkin Ankara Cumhuriyet Savcısı Yücel Erkman tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü tutuklandı.

"YASAKLANAN BİLGİLERİ AÇIKLAMA VE TEMİN ETME"

Soruşturma kapsamında TRT Genel Müdürlüğü'nde teknik personel olarak çalıştığı tespit edilen 5 şüpheli adliyeye sevk edilmişti. "Suç örgütü kurmak, yönetmek, üyesi olmak", "resmi belgede sahtecilik", "kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık", "suç delillerini yok etme", "görevi kötüye kullanma" ve "yasaklanan bilgileri açıklama ve temin etme" suçlarından E.Y., S.M., A.K., S.Ç., ve H.E. tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. 5 zanlıdan 4'ü tutuklandı.

SAVCI İTİRAZ ETTİ VE...

Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan zanlılardan H.E. ise, soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısının itirazıyla tekrar gözaltına alındı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel KPSS Operasyonunda 4 TRT Çalışanı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • mazlum: 2010 kpss ye bende girmiştim vefa lisesinde. Hakkımı helal etmiyorum kopyacılara.... 13 0 Yanıtla
  • cengiz6161: artik is TRT ye kadar sicramis. ve AKABE partisinin bunlardan haberi yok öylemi. butun yolsuzluklarda butun kamu kuruluslarinin parmagi varsa o zaman bu yolsuzluklar hükümet politikasidirrrrrr, yahu aksini belirtmek asla mümkün degildir yalanmiiii eyyyyy vicdan, iman sahibi halk. 10 1 Yanıtla
  • bogac: Bunlar şimdi dayısı olmayanı sucsuzlari cezalandırırlar suçluları anında bırakırlar. Herkes reza zarrab kadar zengin değil nasıl olsa. 8 1 Yanıtla
  • bogac: Bunlar kendi partililerini sınavsız sorgusuz sualsiz doldurmuşlardır şimdi farklı partiden olanları işten çıkarıp kendi adamlarını yerleştirmek için seneler sonra sorular çalınmış diyorlar önceden aklınız neredeydi Zaman aşımına uğramış üstelik. 7 0 Yanıtla
  • domates çok pahali: Bunu şimdi trt işi gücü bırakmış üçkağıtçı olmuş. Pehhh Arınç nerdesin 7 0 Yanıtla

Advertisement