Kozcağız'da Kutlu Doğum Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Kozcağız'da Kutlu Doğum Programı Düzenlendi

Kozcağız\'da Kutlu Doğum Programı Düzenlendi

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Kozcağız’da gerçekleştirildi.

21.04.2014 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Kozcağız'da gerçekleştirildi.

Kozcağız Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftası programına AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, Bartın Müftü Vekili Rıdvan Karataş ve Kozcağızlı vatandaşlar katıldı. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, programda yaptığı konuşmada, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin her yıl giderek artan bir ilgi ile icra edildiğini belirterek, Diyanet İşleri Başkanlığının her yıl farklı bir konu üzerinden İslam'ın ve Peygamber Efendimizin mesajını halkımıza aktardığını söyledi.

Bu yıl ki konunun "Samimiyet" olarak belirlendiğini belirten Milletvekili Tunç, "Aile fertleri arasında samimiyet olursa ailede huzur olur, mahallemizde, beldemizde, şehrimizde insanlarımız samimi olursu, toplum huzurlu olur, İslam barış ve esenlik dinidir, İslam'ın bu evrensel mesajını bizlere Peygamber Efendimiz aktarmıştır, Paygamber Efendimizin hayatını hepimiz özellikle çocuklarımız okumalıdır. İşte bu amaçla okullarımızda artık Kur'an-ı Kerim ve Peygamberimizin Hayatı ders olarak okutulmaktadır, bu ülkemizin geldiği nokta açısından ümit verici bir gelişmedir, işte Kozcağız'da inşasına başladığımız İmam Hatip Ortaokulu, inşallah çocuklarımız bu eğitim yuvalarından en güzel şekilde yetişecek ve Samimiyeti ilke edinen bir nesil yetişecek" dedi.

Bartın Müftü Vekili Rıdvan Karataş ve Bartın Merkez Vaizi İhsan Yazıcıoğlu'nun konferansları ile devam eden programda, Kozcağız Din Görevlileri ilahi ekibi de, ilahiler sundular. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kozcağız'da Kutlu Doğum Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement