Köylere İki Koldan Hizmet - Son Dakika
Yerel

Köylere İki Koldan Hizmet

Köylere İki Koldan Hizmet

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, geçtiğimiz Mart seçimlerinin ardından sorumluluk alanlarına dahil olan köylere ziyaretlerini sürdürüyor.

15.10.2014 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, geçtiğimiz Mart seçimlerinin ardından sorumluluk alanlarına dahil olan köylere ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Doğan son olarak Kaynarca, Hakkaniye ve Böğürgen köylerine gitti. Doğan'ın köy inceleme gezilerine Muhtarlar Masası Koordinatörü Belediye Meclis üyesi Mehmet Çetin, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve daire müdürleri de eşlik etti. Kaynarca Köyü Muhtarı Necmi Sevilmiş, Hakkaniye Köyü Muhtarı Nihat Sarı ve Böğürgen Köyü Muhtarı İrfan Doğdu da ziyaretler sırasında hazır bulunarak Başkan Doğan'a köylerini gezdirip sorunlar hakkında bilgi verdiler.

İzmit Belediye Başkanının ilk durağı Kaynarca Köyü oldu. Muhtar Sevilmiş'in Doğan'a köy yoğurdu hediye ettiği ziyarette İzmit Belediye Başkanı, köylülerle sohbet etti. Başkan Doğan, Kaynarca Köyü'nde Osmanlı döneminden kalma caminin onarımı için çalışma yapılmasını ve ayrıca Belediye veterinerinin köye gelerek vatandaşların sorunlarını dinlemesini istedi.

Başkan Doğan daha sonra Hakkaniye Köyü'ne geçti. Muhtar ve vatandaşlarla görüşen Başkan Doğan buradan Böğürgen Köyün'e geçti. Burada da köyü adım adım gezip sorunlar hakkında bilgi alan Başkan Doğan, "Büyükşehir Belediyemiz tarafından köylere 10 yıldan beri önemli hizmetler yapılıyor. Geçtiğimiz 30 Mart'tan sonra da köylerin sorumluluğu Belediyemize geçti. Artık köylerimize hem Büyükşehir hem de İzmit Belediyesi olarak bizler hizmet götürüyoruz. Bu köylerimiz için büyük bir şanstır. Bizim yetişemediğimiz yere Büyükşehir, Büyükşehir'in yetişemediği yere de biz ulaşacağız. Hedefimiz köylerimizi ilmek ilmek hizmetle donatmaktır. Bizim köylerimiz Avrupa'nın köylerinden daha güzel. Yapacağımız hizmetlerle köylerimizi cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz. Böylece şehirden köylere dönüşler hızlanacaktır" şeklinde konuştu.

Köy muhtarları da Başkan Doğan'a ziyaretleri için teşekkür ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köylere İki Koldan Hizmet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement