Köyceğiz'de 'Su' İçin Seferberlik İlan Edildi - Son Dakika
Yerel

Köyceğiz'de 'Su' İçin Seferberlik İlan Edildi

Köyceğiz\'de \'Su\' İçin Seferberlik İlan Edildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü Köyceğiz ilçesi Beyobası Mahallesinde yaklaşık 5 yıldır yaşanan su sıkıntısını gidermek için çalışma başlattı.

19.06.2015 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü Köyceğiz ilçesi Beyobası Mahallesinde yaklaşık 5 yıldır yaşanan su sıkıntısını gidermek için çalışma başlattı. Beyobası ile birlikte Zeytinalan, eski Köyceğiz, Kavakarası ve Kıralan mevkiinde 10 gündür su basıncının düşüklüğünden kaynaklanan su kesintisine müdahale etmek üzere Beyobası Mahallesine ekip gönderen MUSKİ, çalışmalarını gece gündüz aralıksız olarak devam ediyor.

Çalışmaların daha hızlı sonuç vermesi için 5. Bölge Şube Müdürlüğüne bağlı Köyceğiz'e, Dalaman ve Ortaca'dan personel desteği verildi. Şube Müdürü Barış Altın'ın koordinatörlüğünde bölgede 30 personel, 3 iş makinası, 5 ticari araç ve 3 akustik dinleme cihazıyla çalışmalarına devam eden ekipler, toplamda 20 kilometre uzunluğundaki içme suyu şebeke hattında çalışma yürütecek.

SÜL, "MAHALLEMİZDE ADETA SEFERBERLİK İLAN ETTİLER"

Beyobası Mahalle Muhtarı Nadi Sül, uzun süredir su sorunu çekildiğini dikkat çekerek, sorunun çözülmesi için MUSKİ ekipleriyle birlikte çalıştıklarını söyledi. Çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden Sül, "Yaklaşık 10 gündür suyumuz yok. MUSKİ'ye şikayetimizi belirttiğimiz günden bu yana bölgede çalışmalarını gece gündüz aralıksız olarak sürdürüyorlar. Kaçak su tespitini yapmak çok zor çünkü içme suyu hattı eski olduğundan birçok noktada sorun çıkabiliyor. Vatandaşlarımızın bu süreçte MUSKİ'nin çalışmalarını gördükleri için memnunlar. Vatandaşlarımızın bazıları da neden gecikti diye sitem ediyorlar. Onlarda haklı çünkü susuz yaşamak çok zor. Hiçbir çalışma yürütülememiş olsaydı sitem edebilirdik ama MUSKİ ekipleri, 1 haftadır gece gündüz demeden canla başla çalışıyorlar. Yiğidi öldür ama hakkını yeme. Mahallemizde adeta seferberlik ilan ettiler. Biraz sabretmeliyiz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köyceğiz'de 'Su' İçin Seferberlik İlan Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement