BBP Genel Başkanı Destici: MHP ve SP ile Koalisyona Hazırız - Son Dakika
Güncel

BBP Genel Başkanı Destici: MHP ve SP ile Koalisyona Hazırız

BBP Genel Başkanı Destici: MHP ve SP ile Koalisyona Hazırız

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 7 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimlere MHP ve Saadet Partisi ile ortak koalisyon olarak katılmaya hazır olduklarını söyledi.

28.03.2015 16:30  Güncelleme: 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kosova'da bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 7 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimlere MHP ve Saadet Partisi (SP) ile ortak koalisyon olarak katılmaya hazır olduklarını söyledi.

Kosova'da bulunan BBP Genel Başkanı Destici, "Milletimiz için MHP ve SP ile koalisyonuna hazırız" diyerek şöyle konuştu: Türkiye'de bildiğiniz gibi dünyanın hiçbir tarafından olmayan bir yüzde 10'luk anti demokratik darbe yasası olan bir seçim barajı var. Bu tabi Türkiye'de siyasi partileri işbirliğine sevkediyor. BBP olarak biz 22 yıllık bir siyasi partiyiz. Seçim deneyimi çok yüksek olan bir partiyiz. Dolayısıyla seçime hazır olan partilerin başında geliyoruz tüm yönleriyle seçime hazırız biz.

"YELPAZENİN SAĞINDA DURAN PARTİLERLE İTTİFAK YAPABİLİRİZ"

Ama tabi Türkiye'nin önüne de bir iktidar projesi alternatifi koymak istiyoruz. Bunu da seçim işbirlikleriyle yapabileceğimizi kısa vadede biliyoruz. Bunun için de biz bu anlamda yelpazenin sağında olan milletin onayladığı tabanımızın onayladığı partilerle işbirliği yapabiliriz. Bundan bugüne kadar kaçınmadık bundan sonrada kaçınmayız. Bu deneyime sahip olan bir siyasi partiyiz. Yani biz milletimiz için ülkemiz için bunu sonuna kadar kovalamaya devam edeceğiz. Tabi ki Allah neyi takdir edecek bunu da hep birlikte göreceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BBP Genel Başkanı Destici: MHP ve SP ile Koalisyona Hazırız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (88)

  • Kurdish word: TEK YOL DEVRİM Çare HDP 8 136 Yanıtla
  • Yesil: Cok güzel Ama bahceli Tek Adamliga oynamak istiyor Destici hatip yani konusmasi Ve anlatimi cok farkli ve ictenlikle bahceli ise ya ezber ya kagittan. Insallah koalisyon olur. Öyleyde böylede defteri dürülecek akp nin 128 1 Yanıtla
  • ali: yazık sıze???Rahmetli olsa yuzunuze tukururdu. . . 3 109 Yanıtla
  • Yılmaz: Bu koalisyon en az 200 vekil çıkarır 91 2 Yanıtla
  • ...: işte şimdi bahçeli için samımıyet testıdır. . guçlu bır mhp ıstıyorsa bu teklıfı reddetmez. . . 82 2 Yanıtla
  • OKU!!!: Türk milletine olayların tüm içyüzünü anlatmalıyız. İhanetin maskesini düşürmeli, milli iradeyi milliyetçi iradeye dönüştürmeliyiz. 7 Haziran'ın kazası yoktur. 7 Haziran'ın rövanşı, tehiri, ikamesi, telafisi yoktur. AKP-HDP sandığa gömülmezse, Türkiye gömülecektir. AKP-PKK bozgun yaşamazsa, Türkiye Cumhuriyeti rahmete kavuşacaktır. Yıkım yakındır, görünüz. Tehlike dibimizdedir, uyanık olunuz. Bölücülüğün kıvılcımları tüm yurdumuzu saracak ateşi körüklemek üzeredir. AKP-PKK seçim öncesi sanal bahar havasıyla 400 milletvekili çıkarıp despotu başkan yapmak için durmayacaktır. Oyun acımasızdır. 75 5 Yanıtla
  • ahmet: Siz istediğiniz kadar birleşin iktidar olamayacaksiniz 25 24 Yanıtla
  • duğulu: Ulan arkadaşlar bdp pkk bir parti ve bebek katilini savunan ve güvenilmez çocuk katilini destekleyen parti akp bdp pkk ike masaya oturmuş hırsız ve ülkede milleti sümürmeye hergün zam ve saraykar uçaklar yani hırsız parti ee mhp tek temiz pkk ile işi olnayan ülkeyi ayakta tutan hırsızlık yapmayan tek temiz parti mhp oylarda mhp yeee 28 12 Yanıtla
  • SİVASLI: Çok güzel artık birlik olmalıyız. Hainler meydanlarda rahatcana tek çare BBP MHP İttifakıdır. Akp Hdp Pkk üçlüsüne karşı birlik olma zamanı. 20 17 Yanıtla
  • istiklâl: İnşallah devlet bey sıkıntı cıkartmaz ama sanmıyorum 33 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Özgür Özel Bilkent Üniversitesi'nde Gençlerle Buluştu:
    20:33 Özgür Özel Bilkent Üniversitesi'nde Gençlerle Buluştu: "Bugün Bekâ Sorunu Her Dört Gençten Üçünün Bavulları Zihninde Toplamış Olmasıdır"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bilkent Üniversitesi Sosyal Demokrasi Topluluğu’nca düzenlenen Gençlik Buluşması’nda; seçimlerde başarılı olmalarının üç nedeninin gençler, eşit temsil ve bilim olduğunu ifade etti. Özel, “Bir ülkenin gerçek sorunu o ülkenin gençlerinin dünyanın diğer ülkelerinde hayal kurmasıdır. Bugün bekâ sorunu her dört gençten üçünün  bavulları zihninde toplamış olmasıdır" dedi. Seçimlere genç bir ekiple gittiklerini belirten Özel, “Önümüzde açamadığımız devasa bir kapı vardı kale gibi. Siyasetin başarı kapısı bize kapalıydı. Bir cam tavan vardı başımızın üstünde yüzde 25’lik, kıramıyorduk, kıramıyoruz diye de artık zıplamıyorduk. O devasa siyaset kalesinin, kapalı başarı kalesinin üç anahtarı vardı. Tarihten mirastı. Emanetti. O üç anahtarı üç deliğe soktuk ve teker teker çevirdik. Siyasetin başarı kapısı açıldı” diye konuştu.

  • Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı
    20:24 Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı

    Balıkesir'de AK Parti'den CHP'ye geçen Karesi Belediyesi'nin yeni başkanı Mesut Akbıyık, belediyenin devam eden işler hariç 474 milyon 465 bin 117 lira 43 kuruş borcu olduğunu açıkladı.

  • Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir
    20:22 Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir

    Çin'in BM Daimi Temsilcisi Zhang Jun, BM Güvenlik Konseyi'nde yaptığı açıklamada, İsrail'in Refah'a saldırı planından vazgeçmesi gerektiğini belirtti. Zhang, nüfuz sahibi ülkelerin ateşkes için somut çaba göstermesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, İsrail'in Gazze'ye daha fazla yardım girmesi için geçişleri açması gerektiğini vurguladı. Zhang, Orta Doğu sorununun çözümünün iki devletli çözüm olduğunu söyledi.

  • Tokat'ta 5,6 Büyüklüğündeki Deprem Sonrası Eğitime 1 Gün Ara Verildi
    20:17 Tokat'ta 5,6 Büyüklüğündeki Deprem Sonrası Eğitime 1 Gün Ara Verildi

    Tokat'ta saat 18.11'de meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Depremde küçük çaplı yıkımlar meydana gelirken, çevre illerde de hissedildi. Tokat Valiliği, evlerinde kalmak istemeyen vatandaşlar için gerekli hazırlıkların yapıldığını ve misafirhanelerde konaklama imkanı sağlandığını duyurdu.

  • Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
    20:15 Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

    Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Bitexen Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular dar alan çalışması gerçekleştirdi. Maç, 21 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak.


Advertisement