Köşk'te Çekilen Fotoğrafta Binali Yıldırım Ayrıntısı - Son Dakika
Güncel

Köşk'te Çekilen Fotoğrafta Binali Yıldırım Ayrıntısı

Cumhurbaşkanlığı'nın sitesinde yer alan fotoğrafta bir ayrıntı dikkat çekti. Fotoğraf, Binali Yıldırım'ın fiilen Köşk'te ikinci isim haline geldiğini ortaya koydu.

02.10.2014 16:23  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde yer verilen fotoğraf; AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın Köşk'te fiilen ikinci isim haline geldiğini gösterdi.

Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Tayyip Erdoğan'ın Özel Başdanışmanı olarak görev yapıyor.

SAĞ TARAFTA İLK SIRADA OTURDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve ilçe belediye başkanlarını dün Çankaya Köşkü'nde kabul etti. Kabulün fotoğraf ile videolarına Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde yer verildi. Görüşme masasının sol başında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek oturdu. Masada Erdoğan'ın sağındaki ilk sırada ise Binali Yıldırım bulundu. Masanın Erdoğan'a göre sağ tarafında; Yıldırım'ın yanısıra Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Özel Kalem Müdürü Büyükelçi Hasan Doğan, Basın Başdanışmanı Lütfullah Göktaş, Kültür Başdanışmanı Savaş Barkçin ve Ekonomi Başdanışmanı Yiğit Bulut yer aldı.

GEÇMİŞTE GENEL SEKRETER OTURUYORDU

Köşk protokolünde geçmişte Cumhurbaşkanı'ndan sonra ilk sırada Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri yer alıyordu. Dünkü kabulde ilk sırada Binali Yıldırım, ikinci sırada ise Fahri Kasırga yer aldı. Milletvekilleri protokol listesinde genel sekreterin üzerinde yer alıyor. Bu resim Binali Yıldırım'ın fiilen Köşk'teki ikinci isim haline geldiğini ortaya çıkardı. Binali Yıldırım, aynı zamanda AK Parti İzmir milletvekili. Erdoğan'ın Özel Başdanışmanı olan Yıldırım'ın Köşk'te, henüz bir odası yok. Yıldırım, makam odası olarak Meclis'te yeni hizmet binasının 5. katındaki 5024 nolu odayı kullanıyor. Cumhurbaşkanılğı'nın internet sitesinde; yeni bir uygulama olarak Cumhuriyet'in başından bu yana görev yapmış ve şu anda yapanlar dahil genel sekreterler ile özel kalem müdürlerinin biyografilerine de yer verildi.

Köşk\'te Çekilen Fotoğrafta Binali Yıldırım Ayrıntısı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Köşk'te Çekilen Fotoğrafta Binali Yıldırım Ayrıntısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ANKANKANK: İsteyen istediği yerde oturabilir yeter ki ülkeyi adam gibi adaletli adil yönetsinler de. . 18 6 Yanıtla
  • gemilerim yüzer denizlerde: eh nede olsa meslekdaş gemicikleri konuşacak kankiler 10 10 Yanıtla
  • Türkiye'den 9. İyilik Gemisi ile Gazze'ye 3 bin 774 ton insani yardım malzemesi ulaştı
    00:23 Türkiye'den 9. İyilik Gemisi ile Gazze'ye 3 bin 774 ton insani yardım malzemesi ulaştı

    Türk Kızılay tarafından temin edilen gıda, bebek malzemeleri ve diğer ihtiyaç malzemeleriyle yola çıkan 9. İyilik Gemisi, Mısır'ın El-Ariş Limanı açıklarına ulaştı. Gemide bulunan 3 bin 774 ton insani yardım malzemesi, Gazze'ye taşınmak üzere tırlara yüklenecek.

  • Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı
    00:19 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı

    Manisa'nın Selendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında okul servisi ile kapalı kasa kamyonet çarpıştı. Kazada 9 öğrenci hafif şekilde yaralanırken Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, öğrencileri hastanede ziyaret etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    23:58 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11'de 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. AFAD ve diğer kurumlar çalışmalara devam ediyor. Can kaybı yaşanmazken, bazı binalarda hasar oluştu. Vatandaşlar açık alanlarda bekliyor. İçme suyu konusunda uyarı yapıldı.

  • 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı
    23:48 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı

    Hüseyin Başkadem'in yönettiği 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nin ikinci gününde, Suk Dörtlüsü Quartet sahne aldı. Prag Sahne Sanatları Akademisi'nden gelen sanatçılar, çello, viyola ve keman enstrümanlarıyla seçkin eserlerini seslendirdi. Başkadem, konserde yaptığı konuşmada, dünyada keman ailesinden 4 enstrümanı bir arada çalabilen çok az grubun olduğunu belirtti ve Suk Dörtlüsü Quartet'in festivale üçüncü kez katıldığını söyledi.

  • Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti
    23:43 Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti

    Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması konusu görüşüldü. Gölcük Platformu üyeleri, bungalovların kullanımına karşı çıkarak protesto gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, maddenin komisyona iade edileceğini açıkladı.

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.


Advertisement