Korkmaz: "Sezona Kupa ile Başlayacağız" - Son Dakika
Spor

Korkmaz: "Sezona Kupa ile Başlayacağız"

Korkmaz: "Sezona Kupa ile Başlayacağız"

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı oyuncusu Melisa Korkmaz, bugün Samsun’da Galatasaray’a karşı oynanacakları Cumhurbaşkanlığı kupası öncesi yaptığı açıklamada, sezona kupa ile başlamak istediklerini söyledi.

10.10.2015 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı oyuncusu Melisa Korkmaz, bugün Samsun'da Galatasaray'a karşı oynanacakları Cumhurbaşkanlığı kupası öncesi yaptığı açıklamada, sezona kupa ile başlamak istediklerini söyledi.

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM) tarafından Kadınlar Türkiye Kupası Grup Elemeleri için Samsun'da mücadele eden Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ndeki 14 takımın kaptanları ve yıldız oyuncuları için "Medya-İmza Günü" etkinliği düzenledi.

Yeşilyurt AVM'de düzenlenen etkinliğe katılan Fenerbahçeli oyuncu Melisa Korkmaz, hayranlarına bol bol imza dağıtarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Akşam Galatasaray ile oynayacakları 23. Cumhurbaşkanlığı kupası öncesi açıklamada bulunan Fenerbahçeli yıldız oyuncu Melisa Korkmaz, "Bu benim ilk kupa maçım olacak. Yoğun bir hazırlık döneminden geçtiğimizi düşünüyorum. Çok da iyi hazırlandık. Bu akşam kupayı alıp, inşallah yolumuza devam edeceğiz. Sezona kupa ile başlayacağız. Samsun bize uğurlu geldi. İnşallah bu uğurumuz bu sene de devam ettireceğiz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Korkmaz: 'Sezona Kupa ile Başlayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement