Köprüden Atlamak İsteyen Genç Kızı Vatandaşlar Son Anda Yakaladı - Son Dakika
Yaşam

Köprüden Atlamak İsteyen Genç Kızı Vatandaşlar Son Anda Yakaladı

Köprüden Atlamak İsteyen Genç Kızı Vatandaşlar Son Anda Yakaladı

Adana'da sevgilisinden ayrıldığı için bunalıma girerek köprüden kendini aşağı atmak isteyen genç kız, ölümün kıyısından döndü.

27.04.2015 10:53  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da sevgilisinden ayrıldığı için bunalıma girerek köprüden kendini aşağı atmak isteyen genç kız, vatandaşlar tarafından tutularak kurtarıldı.

ERKEK ARKADAŞINDAN AYRILDI, PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, G.K. isimli genç kız bir süre önce erkek arkadaşından ayrıldı. Bu nedenle psikolojisi bozulan genç kız Adana Valiliği önündeki tren köprüsünün üzerine geldi.

BİR SÜRE OTURDU, SONRA ATLAMAYA KARAR VERDİ

Burada bir süre oturan genç kız daha sonra ayağa kalkarak köprüden atlamaya karar verdi. Bu arada köprünün altından geçen vatandaşlar genç kızı fark edip köprüye çıkarak ikna etmeye çalıştı.

SON ANDA KOLLARINDAN TUTTULAR

Ancak ikna olmayan genç kız kendini köprüden aşağı bırakmak isterken 3 kişi kızı kollarından yakalayarak aşağı düşmesini engelledi. Vatandaşlar daha sonrada genç kızı yukarı çekti.

ŞOKA GİRDİ, BAYILDI

Şoka giren genç kız baygınlık geçirdi. Daha sonra genç kız çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Köprüden Atlamak İsteyen Genç Kızı Vatandaşlar Son Anda Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • adanaaa: yine mi adana. yahu nasıl bi memleketse 7 12 Yanıtla
  • elbistan: bence adanayı direk suriyeye baglasnlar sorun çözülür yeter artk bu nebe hergün tecavüz cinayet yasak aşk 9 9 Yanıtla
  • BİLİR KİŞİ: ADANA :D ŞAŞIRAN YOKTUR DA ? :D 13 5 Yanıtla
  • zeynep: E bozdurdu tabi 5 11 Yanıtla
  • sarsılmaz: ahh adana vah adana yinemi adana 6 9 Yanıtla
  • ÇAKAL CARLOS: Ulan Adanalılara kurban olun. Her milletin iyisi kötüsü var. Bu haberciler Adanada adliyenin önünde gece gündüz nöbet tutuyorlar, bir kaç olaylada karşılaşınca hemen yayınlıyorlar haberleri, sonra insanlarda Adananın imajını kötü görerek konuşuyor. Adana hakkında bilip bilmeden kötü şeyler yazanlara söylüyorum, kaç taneniz Adanaya gitti gördü bugüne kadar. 13 2 Yanıtla
  • ADANALI: DEĞERMİ BİR ERKEK İÇİN CANINDAN OLMAYA GÜZEL KIZIM. BAŞKA ERKEKMİ KALMADI KOSKOCA ADANADA 13 1 Yanıtla
  • Ramo: Adanaya gurban olun 11 2 Yanıtla
  • ...: artık şöyle düşünüyorum, bunlar Adana'nın namı yürüsün diye bilinçli olarak olay çıkarıyorlar herhalde. yoksa nedir bu ya her gün bir olay 6 6 Yanıtla
  • MEHMET: Adanada sıradan bir gün hahaha 5 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Eyüpsultan'da kaçırılan T.C'nin ölümlü kaza görüntüleri ortaya çıktı
    21:46 Eyüpsultan'da kaçırılan T.C'nin ölümlü kaza görüntüleri ortaya çıktı

    İstanbul Eyüpsultan'da yaşanan ölümlü kazaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Anne Eylem Tok'un olay yerine gitmesi ve kaçış planı yapması görüntülendi. Baba Bülent C.'nin ifadesiyle çelişen görüntüler de dikkat çekti. Polislerin T.C'nin Amerikan pasaportunu incelemesi de kameraya yansıdı. Olayın ardından Mısır'a kaçan şüphelilerin ABD'ye gittikleri tespit edilmişti.

  • Adana'da Koruyucu Aileler ve Çocukları İftar Yemeğinde Buluştu
    21:41 Adana'da Koruyucu Aileler ve Çocukları İftar Yemeğinde Buluştu

    Adana'da düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde koruyucu aileler ve çocuklar bir araya geldi. DAİMFED Başkanı Mustafa Karslıoğlu, etkinliği düzenli bir şekilde gerçekleştirdiklerini ve koruyucu ailelere teşekkür etti. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger ise, bu kutsal faaliyete katılmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. İftar programında çocuklarla eğlenceli oyunlar oynandı ve Hacivat ile Karagöz gösterisi yapıldı.

  • Şırnak Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yapılan Millet Kıraathanesi hizmete açıldı
    21:39 Şırnak Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yapılan Millet Kıraathanesi hizmete açıldı

    Şırnak Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yapılan Millet Kıraathanesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Kıraathanede Dengbej Evi, kütüphane, okuma, sergi ve toplantı salonları bulunuyor. Belediye Başkanı Mehmet Yarka, yapıyı Beyaz Saray'a benzeterek, Şırnak halkının buraya Beyaz Saray dediğini söyledi. Yarka, gençlere yönelik projelerinin olduğunu ve dijital gençlik merkezi yapacaklarını belirtti.

  • Giresun'da minibüs devrildi: 4 yaralı
    21:11 Giresun'da minibüs devrildi: 4 yaralı

    Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı Elmalı köyünde R.K. idaresindeki minibüsün devrilmesi sonucu sürücü ve beraberindeki Turgut, Durmuş ve Durdane Karahasan yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Ordu İl Müftülüğü Üniversite Öğrencilerine İftar Programı Düzenledi
    21:07 Ordu İl Müftülüğü Üniversite Öğrencilerine İftar Programı Düzenledi

    Ordu İl Müftülüğü tarafından ildeki üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen iftar programına yaklaşık bin 500 öğrenci katıldı. Programda öğrencilere Osmanlı Devleti dönemi geleneği olan 'diş kiraları' dağıtıldı.

  • Rize'de cenazeden dönenleri taşıyan taksinin bariyerlere çarpması sonucu 4 kişi yaralandı
    21:01 Rize'de cenazeden dönenleri taşıyan taksinin bariyerlere çarpması sonucu 4 kişi yaralandı

    Rize'nin Uzunkaya mevkisinde O.S. idaresindeki bir taksi, Karadeniz Sahil Yolu'ndaki bariyerlere çarptı. Kazada, sürücü ve beraberindeki 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Taksinin içindekilerin, İyidere ilçesindeki bir cenazeden döndükleri belirtildi.

  • Ordu'da bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu
    21:00 Ordu'da bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu

    Ordu İl Müftülüğü tarafından düzenlenen iftar programına yaklaşık bin 500 üniversite öğrencisi katıldı. Programda öğrencilere Osmanlı geleneği olan 'diş kiraları' dağıtıldı.

  • Rize'de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı
    20:59 Rize'de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı

    Rize'nin Derepazarı ilçesinde, cenazeden dönenleri taşıyan bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Başkentte yanan aracı söndürmek için seferber oldular
    20:59 Başkentte yanan aracı söndürmek için seferber oldular

    Ankara'nın Sincan ilçesinde seyir halindeki bir otomobil aniden alev aldı. Çevredeki vatandaşlar yangın söndürme tüpleri ile müdahale ederek aracı söndürdü. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın sonucu araç kullanılamaz hale geldi.

  • Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde 5 bin kişi iftar programında bir araya geldi
    20:43 Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde 5 bin kişi iftar programında bir araya geldi

    Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Gönül Sofraları iftar programına yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Programda, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Prof. Dr. Mustafa Karataş da konuşma yaptı. İftarın ardından semazen gösterisi yapıldı.


Advertisement