Köpek Saldırısında Yaralanan Serhat Can'ı Sevindiren Hediye - Son Dakika
Yerel

Köpek Saldırısında Yaralanan Serhat Can'ı Sevindiren Hediye

Köpek Saldırısında Yaralanan Serhat Can\'ı Sevindiren Hediye

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, bir ay önce Kenan Evren Sanayi Sitesi’nde bir köpeğin saldırısına uğrayarak yaralanan ve saldırıdan annesi tarafından kurtarılan 12 yaşındaki Serhat Can Şentürk’e iyileşmesinin ardından tablet hediye etti.

28.06.2014 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, bir ay önce Kenan Evren Sanayi Sitesi'nde bir köpeğin saldırısına uğrayarak yaralanan ve saldırıdan annesi tarafından kurtarılan 12 yaşındaki Serhat Can Şentürk'e iyileşmesinin ardından tablet hediye etti.

Başkan Çerçi, köpek saldırısında bacak ve kalçasından yaralanan Serhat Can Şentürk'ü tedavi gördüğü hastanede iyileşmesinin ardından annesi Melek ve kardeşi Mustafa Ali ile birlikte makamında ağırladı.

Anne Melek Şentürk yaşanan köpek saldırısının ardından ilk olarak Yunusemre Belediye'sine giderek şikayette bulundu. Bunun üzerine Başkan Çerçi de her şeyin yapılacağını belirterek saldırıya uğrayan Serhat Can'a ise iyileşmesi durumunda tablet hediye edeceğinin sözünü verdi.

Aileyi makamında ağırlayan Başkan Çerçi eşi Melek Çerçi ile birlikte iki kardeşe de tablet hediye etti.

Serhat Can Şentürk'ün iyileşmesine çok sevindiğini ifade eden Başkan Çerçi, aileye geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Melek Çerçi aile ile yakından ilgilenerek yapılacak ne varsa ellerinden geleni göstereceklerini söyledi.

Yaşanan olayın ardından ilk olarak belediyeye şikayette bulunduğunu belirten Anne Melek Şentürk ise şikayetin üzerine yapılan çalışmalar dolayısıyla Başkan Çerçi'ye teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köpek Saldırısında Yaralanan Serhat Can'ı Sevindiren Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement