Konyalılar Buluşuyor" Programı - Son Dakika
Yerel

Konyalılar Buluşuyor" Programı

Yalova Konyalılar Kültür Sanat Turizm ve Eğitim Derneği (KONYALOVADER) tarafından Konyalılar Buluşuyor programı düzenlendi.

12.04.2015 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Konyalılar Kültür Sanat Turizm ve Eğitim Derneği (KONYALOVADER) tarafından Konyalılar Buluşuyor programı düzenlendi.

KONYALOVADER, Rizom Tatil Köyü'nde Yalova'da yaşayan Konyalıların kaynaşması amacıyla program yaptı.

KONYALOVADER Başkanı Ahmet Buhari, burada yaptığı konuşmada programı Yalova'daki Konyalılar ile Konya arasında köprü kurmak için düzenlediklerini söyledi.

Bu tür programlar sayesinde Yalova'da yaşayan Konyalılar arasından birlik ve beraberliği sağlayacaklarını belirten Buhari, gelecek nesillerinde bu tür programlar sayesinde kültürlerini öğrenmelerinin sağlandığını ifade etti.

Konuşmalardan sonra sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ın mini konser verdiği programda semah gösterisi ve çeşitli yöresel oyunlar sahnelendi.

Programa Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Niyazi Eruslu, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Özkan, CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel, Saadet Partisi İl Başkanı Celal Korkmaz, BBP Yalova İl Başkanı Talip Bayburtlu, AK Parti Yalova Milletvekili adayları Fikri Demirel ve Mehmet Demirhan, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve Konyalı vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konyalılar Buluşuyor' Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement