Konya'da Silahlı Çatışma: 1 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Konya'da Silahlı Çatışma: 1 Ölü, 6 Yaralı

Konya\'da Silahlı Çatışma: 1 Ölü, 6 Yaralı

Konya'da alacak verecek nedeniyle çıkan silahlı çatışmanın ortasında kalan Alparslan Özekici, saklanmak isterken kendisine isabet eden kurşunlarla car verdi.

29.09.2014 23:15  Güncelleme: 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da Galericiler sitesinde iddiaya göre, borç -alacak verecek nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın ortasında kalan 45 yaşındaki Alparslan Özekici, saklanmak isterken isabet eden kurşunlarla car verdi. Çatışmada 6 kişi de yaralandı.

Olay, bugün saat 18.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Galericiler Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre aralarında borç- alacak verecek nedeniyle iki grup arasında kavga çıktı. Kavga silahla çatışmaya dönüşmesi sonucu kurşunlara hedef olan Barış Aktaş, Ferhat Akkuş (23), İzzet Yıldırım (52), Serkan Aktaş, Ertan Aktaş, Alparslan Özekici ve Abdullah Altaş (24) yaralandı.

Yaralılardan Alparslan Özekici ve Ferhat Akkuş ambulansla, Barış Aktaş, İzzet Yıldırım, Serkan Aktaş ve Ertan Aktaş da özel otomobille hastaneye geldi. Göğsünden yaralanan galerici Alparslan Özekici, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Özekici'nin ise işyerinin önünde çatışmanın arasında kaldığı otomobilin arkasına saklanmak isterken vurulduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da Silahlı Çatışma: 1 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • abuziddin iyibasar: şu hale bakın arkadaşlar. polisin bu olayla ilgili yapması gereken en önemli şey derhal olay yerini güvenlik altına almak olaması gerekirken, malesef eline bir çift eldiven geçiren tüm polisler olay yeri bütünlüğünü bozmuyorlar. o otolarda parmak izi çalışması yapmadan kimsenin dokunmaması gerekir aslında. çünkü ellerinizde her ne kadar eldiven olsa da sizden önce dokunan bir şahsın parmak izini malesef siz o ize dokunarak öldürüyosunuz. kısaca maşallah memleketteki tüm polisler olay yeri polisi olmuşlar. 5 2 Yanıtla
  • İstanbul'da uluslararası suçlular yakalandı
    07:58 İstanbul'da uluslararası suçlular yakalandı

    İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' Operasyonuyla uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un yakalandığını açıkladı.

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement