Konya'da Rahmet Akşamlarıyla Ramazan Coşkusu Yaşanıyor - Son Dakika
Yerel

Konya'da Rahmet Akşamlarıyla Ramazan Coşkusu Yaşanıyor

Konya\'da Rahmet Akşamlarıyla Ramazan Coşkusu Yaşanıyor

Konya'da düzenlenen Rahmet Akşamları, ilahiler, Kur'an-ı Kerim tilavetleri ve söyleşilerle şehrin tamamında ramazan coşkusu yaşanmasına katkı sağlıyor.

07.07.2014 12:10  Güncelleme: 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Şehir Meydanı'nda ve ilçelerde düzenlenen Rahmet Akşamları, ilahiler, Kur'an-ı Kerim tilavetleri ve söyleşilerle şehrin tamamında Ramazan coşkusu yaşanmasına katkı sağlıyor.

Tarihi Şehir Meydanı'nda Ramazan Kitap Günleri ile başlayan Rahmet Akşamları'na Yavuz Bahadıroğlu, Grup Dergah, İbrahim Adnan Saraçoğlu, Mehtap Kayaoğlu, Selman Okumuş, Seksenler, Kahraman Tazeoğlu, Ensar Kardeşler, Zeyd Şoto ve Erhan Afyoncu konuk oldu. Konyalılardan yoğun ilgi gören programlar 7 Temmuz'da Yusuf Kaplan, 8 Temmuz'da Mehmet ve Erhan Bilir, 9 Temmuz'da Sagett, 10 Temmuz'da Seyfullah Kartal, 11 Temmuz'da Ammar Acarlıoğlu, 12 Temmuz'da Eşref Ziya ile devam edecek.

İLÇELERDE RAHMET AKŞAMLARI

Ramazan akşamlarının ilahiler, Kur'an-ı Kerim tilavetleri ve söyleşilerle daha canlı yaşanmasını sağlayan Rahmet Akşamları, her gün Konya'nın farklı bir ilçesinde de yapılıyor. Ramazan ayının ilk günü Taşkent'te başlayan programlar, Hadim, Derbent, Doğanhisar, Sarayönü, Akören, Ilgın, Akşehir ve Ahırlı ilçelerinde yoğun katılımlarla gerçekleşti. İlahilerin, söyleşilerin ve çeşitli etkinliklerin yapıldığı program Ramazan ayının sonuna kadar Konya'nın tüm ilçelerinde gerçekleştirilecek. Bu kapsamda 7 Temmuz'da Halkapınar, 8 Temmuz'da Yalıhüyük, 9 Temmuz'da Seydişehir, 10 Temmuz'da Kadınhanı, 11 Temmuz'da Derebucak, 12 Temmuz'da Beyşehir'de programlar yapılacak. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konya'da Rahmet Akşamlarıyla Ramazan Coşkusu Yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement