Konya-Akşehir Raybüs Seferleri Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Konya-Akşehir Raybüs Seferleri Başlıyor

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan tarafından hazırlanan Konya-Akşehir Arası Raybüs Projesi'nde sona gelindiğini söyledi.

07.08.2015 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan tarafından hazırlanan Konya- Akşehir Arası Raybüs Projesi'nde sona gelindiğini söyledi.

Baloğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Konya-Akşehir arası raybüs seferlerinin 12 Ağustos Çarşamba günü başlayacağını bildirdi.

Seferlerin, günde iki geliş iki de gidiş şeklinde olacağını aktaran Baloğlu, sözkonusu hattın Yüksek Hızlı Tren'e (YHT)  uyumlu olacağını ifade etti.

Rraybüs treninin 2 vagondan oluştuğunu belirten Baloğlu, şunları kaydetti:

"Koltuk kapasitesi ise 132 kişidir. ?Konya-Akşehir arasında yer alan; Horozluhan, Pınarbaşı, Meydan, Sarayönü, Kadınhanı, Ilgın, Çavuşcugöl ve Argıthanı istasyonlarında duruş yapmak suretiyle yolcu iniş-binişi sağlanacak. Bu ve benzer projelerimizin hayata geçirilmesinde büyük gayretleri olan Sayın Başbakanımıza ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanımız Lütfi Elvan'a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konya-Akşehir Raybüs Seferleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement