Konut Sıkıntısı Yaşanan Manisa'da TOKİ'ye Rekor Başvuru - Son Dakika
Yerel

Konut Sıkıntısı Yaşanan Manisa'da TOKİ'ye Rekor Başvuru

Konut Sıkıntısı Yaşanan Manisa\'da TOKİ\'ye Rekor Başvuru

Yunusemre Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile yapılacak toplu konutlar için başlatılan anket çalışmasında başvuru sayısının 18 bine yaklaştığı öğrenildi.

22.10.2014 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile yapılacak toplu konutlar için başlatılan anket çalışmasında başvuru sayısının 18 bine yaklaştığı öğrenildi.

Manolya Meydanı'nda ve bir kaç noktada yürütülen anket çalışmasına katılan vatandaşlar anket formlarını doldurarak konut tipleri hakkında tercihlerini yapıyor. Yunusemre Belediyesi'nden yapılan açıklamada, konutlar için başlatılan anket çalışmasının kesin başvuru olmadığını, anket çalışmasının ücretsiz olup sadece konut sayısı ve tiplerinin belirlenmesi amacıyla yapıldığı bildirildi.

"ANKET BAŞVURULARI KESİN BAŞVURULAR DEĞİL"

400 milyon TL'yi geçmesi beklenen TOKİ konutlarının sayısı ve tiplerinin anketler ile ortaya çıkacağını belirten Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Anket başvuruları kesin başvurular değil. Vatandaşlarımız sadece anket formlarını doldurarak konut tipleri hakkında isteklerini belirtiyorlar. Bazı vatandaşlarımız anket başvurularına paraları ile geliyorlar. Anket çalışması ücretsizdir. Kesin başvurular ise yakın zamanda başlayacaktır. TOKİ ile birlikte yapacağımız bu projemiz dar gelirli ve orta gelirli vatandaşlara yöneliktir. Dağıtılan anketlerde başvuru şartları da yer alıyor. Ayrıca formda konutların oda sayıları ve fiyatları ile ilgili sorular bulunuyor. Vatandaşlarımıza yoğun ilgisi bizleri memnun etti. İnşallah bu projemiz ile birlikte ilçenin kalkınması sağlanacak ve konut sıkıntısı büyük ölçüde ortadan kalkacak" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konut Sıkıntısı Yaşanan Manisa'da TOKİ'ye Rekor Başvuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement