Balıkesir'de Kömür Sobasından Sızan Gaz Can Aldı - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'de Kömür Sobasından Sızan Gaz Can Aldı

Balıkesir\'de Kömür Sobasından Sızan Gaz Can Aldı

Balıkesir'de, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Zehra Çetin yaşamını yitirirken, eşi Rahmi Çetin hastanelik oldu.

02.12.2013 22:14  Güncelleme: 22:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de, kömür soabasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Zehra Çetin (65) yaşamını yitirirken, eşi Rahmi Çetin (70) hastanelik oldu.

Balıkesir'de özel bir şirkette satış sorumlusu olarak çalışan Şenol Çetin, bugün Gümüşçeşme Mahallesi 380 Sokak'taki müstakil evde yaşayan anne ve babasını telefonla defalarca arayıp, yanıt alamadı. Durumdan şüphelenen Çetin, saat 16.00'da işyerinden izin alarak anne ve babasının yaşadığı eve geldi. Zili çalmasına rağmen yanıt alamayan Şenol Çetin, bir arkadaşıyla kapıyı kırıp içeri girdiğinde yerde yatan anne ve babasını gördü. Çetin'in haber vermesiyle gelen 112 Acil Servis ekibi, 6 çocuk annesi Zehra Çetin'in öldüğünü belirledi. Zor nefes alan eşi Rahmi Çetin ise ilk müdahalenin ardından Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bağ-Kur emeklisi olan Çetin'in hayati tehlikeyi atlattığı ve durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Savcının evdeki incelemesinin ardından, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Zehra Çetin'in cesedi, aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Çetin'in yarın, merkeze bağlı Kürse Köyü'nde toprağa verileceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir'de Kömür Sobasından Sızan Gaz Can Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement