KOMEK Her Geçen Gün Büyüyor - Son Dakika
Güncel

KOMEK Her Geçen Gün Büyüyor

KOMEK'in Yeni Büyükşehir Yasası ile 7 ilçede daha kurs merkezi açtığını kaydeden Başkan Akyürek, bu ilçelerde 4 binden fazla kursiyerin kayıt yaptırdığını dile getirdi.

19.02.2015 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) Fotoğrafçılık ve Seramik kurslarında eğitim gören kursiyerlerin eserlerinden oluşan sergi açıldı.

Büyükşehir Belediyesi'nin Kültürpark KOMEK Sergi ve Satış Merkezi'nde düzenlenen sergilerin açılışını fotoğraf filmini keserek yapan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, KOMEK'in Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelere kadar genişlediğini ve ilk olarak Akşehir, Doğanhisar, Ilgın, Beyşehir, Seydişehir, Çumra ve Kulu ilçelerinde açıldığını dile getirdi. Bu ilçelerdeki kurs merkezlerine 4 binin üzerinde kayıt yapıldığını kaydeden Başkan Akyürek, yıl içinde Ereğli, Karapınar ve Sarayönü ilçelerinde de kurslar açılacağını, yıl sonuna kadar KOMEK toplam kursiyer sayısının 270 bine ulaşmasını beklediklerini söyledi.

KOMEK'te bugüne kadar 250 branşta eğitim verildiğine dikkat çeken Başkan Akyürek, bu kadar yaygın, geniş ve toplumsal tabanı olan bir çalışmayı Konya'ya kazandırmış olmaktan mutlu olduklarını ifade etti.

KOMEK'in Konya'da büyük bir boşluğu doldurduğuna dikkat çeken Başkan Akyürek, "Konya'da Kış" temalı fotoğraf ile "Olmak İçin Yanmak Gerek" konulu seramik sergisini düzenleyen KOMEK yöneticileri, öğretmenleri ve kursiyerlerine teşekkür etti.

KOMEK'in insanları meslek sahibi yaparken aynı zamanda sosyalleşmesine, kişisel gelişimine katkı sağladığını belirten Başkan Akyürek, herkesi KOMEK'e kayıt yaptırmaya davet etti.

Başkan Akyürek, daha sonra sergileri gezerek Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Köseoğlu ve KOMEK yöneticilerinden bilgi aldı.

SERGİLER 23 ŞUBAT'A KADAR AÇIK

KOMEK Kültürpark Sergi ve Satış Merkezi'nde 23 Şubat Pazartesi gününe kadar açık kalacak sergide Konya'dan kış manzaralarının yer aldığı 30 fotoğraf ile 100 seramik eser yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KOMEK Her Geçen Gün Büyüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement