"Efsane Tugay"ın Komandoları Bolu'yu İnletti - Son Dakika
Güncel

"Efsane Tugay"ın Komandoları Bolu'yu İnletti

"Efsane Tugay"ın Komandoları Bolu\'yu İnletti

Bolu'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına, 'Efsane Tugay' olarak bilinen 2'nci Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli mavi bereliler damga vurdu.

30.08.2015 12:03  Güncelleme: 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına, 'Efsane Tugay' olarak bilinen 2'nci Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli mavi bereliler damga vurdu. Komandolar, tören geçişi sırasında söyledikleri sloganlarla kent merkezini inletti, halktan büyük alkış aldı.

VATANDAŞLAR İLGİYLE İZLEDİ

30 Ağustos Zafer Bayramı kent merkezinde belediye meydanında düzenlenen törenle kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Garnizon Komutan Vekili Piyade Kurmay Albay Ali Murat Ersöz törene katılan askerlerin ve vatandaşların bayramlarını kutladı. Öğrencilerin şiirlerini okumasının ardından askerlerin geçit töreni ilgiyle izlendi.

"EFSANE TUGAY" OLARAK BİLİNİYOR

Kıbrıs Barış Harekâtı ve terör örgütü PKK'ya karşı iç güvenlik operasyonlarındaki başarıları nedeniyle iki kez Üstün Cesaret ve Feragat Madalyası ile ödüllendirilen ve 'Efsane Tugay' olarak bilinen 2'nci Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli mavi berelilerin üç yıl aradan sonra kışlalarından çıkarak operasyon bölgelerine gönderilmesi nedeniyle, törene az sayıda asker katıldı.

"MAVİ BERE DÜŞMEZ YERE"

Tugay sancağıyla tören geçişi yapan komandolara vatandaşlarda ellerinde Türk bayrakları ve alkışlarla destek verdi. Komandoların geçişi sırasında ses ve sis bombaları da atıldı.

Mavi berelilerin İzzet Baysal Caddesi'nde 'Ne mutlu Türk'üm diyene', 'Mavi bere düşmez yere', 'Her Türk asker doğar', 'Akan kan bayrak için' sloganlarıyla yürümeleri kent merkezini inletti. Komandoların geçişi sırasında gökyüzüne atılan ramazan topları törene renk kattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Efsane Tugay'ın Komandoları Bolu'yu İnletti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (81)

  • usta : tc eşit şartlarda PKK ile savaşamaz bunu dünya alem biliyor 24 39 Yanıtla
  • rahman: kandil dağına gidin orda ne mutlu Türküm diyene yazın bunu basarirsaniz bilinki gerçek ordusunuz yok yazamasaniz eteği siz giyin 16 45 Yanıtla
  • dadaş: şanlı şerefli türk ordusu ALLAH yar ve yardımcınız olsun 22 23 Yanıtla
  • AGRILi: BiR ANDA TÜFEK OMUZA DEYINCE AZ DAHA BELEDIYE CALISANI SÜPÜRGEYI ALIYORDU OMUZA DOSTA DÖSMANA KARSI NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE BU VATANI KURANLARDAN ALLAH RAHMET EYLESIN MEKANLARI CENET OLSUN 23 22 Yanıtla
  • Doğu: Wah wah çok duygulandım Karnım açtı bu haberi okuyunca Karnım doydu 15 26 Yanıtla
  • Mardin kızıltepe: Lan bunlar tavuk bile korkutamazlar dağlara gelin dğlara şehirde şhow olmaz 19 22 Yanıtla Dağ komando: Yavrum biz geldikte siz yoktunuz 5 1 Lord of fuzzy: Neden ininden kafanı çıkaramıyorsun madem 1 1
  • shaqiri: Helal olsun sizlere iyi ki varsınız. 25 16 Yanıtla
  • rahman: biraz önce son dakika okudum bir asker pkk korkusundan ailesini bırakıp kaçtı şimdi bu asker kahraman olacak hey Yarabbim ne günlere kaldık ya 12 24 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement