"Tarih Bir Gün İmza Atanlardan Hesap Soracak" - Son Dakika
Spor

"Tarih Bir Gün İmza Atanlardan Hesap Soracak"

"Tarih Bir Gün İmza Atanlardan Hesap Soracak"

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, bordo-mavili kulübün mevcut yönetim kurulunu seçime getirmek için imza toplayanların bir gün hesap vereceklerini söyledi.

13.08.2014 15:58  Güncelleme: 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, bordo-mavili kulübün mevcut yönetim kurulunu seçime getirmek için imza toplayanların tarih önünde bir gün hesap vereceklerini söyledi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarının, muhalefetin mevcut yönetim kurulunu seçim getirmek için topladıkları imzalarla ilgili olarak sorularını yanıtladı. Güney, Trabzonspor'un mevcut yönetimin değil, herkesin olduğunu belirterek, "Biz hizmet sevdalısıyız. Hiçbir zaman makam ve koltuk sevdalısı olmadık. Sadece ve sadece Trabzonspor'a hizmet etmeye kendimizi şartlandırdık. Bu sene önemli hedeflerimiz var. Spor Toto Süper Lig'de, Türkiye Kupası'nda ve Avrupa'da hedeflerimiz var. Bunları başarmak istiyoruz ve bunlara kenetlendik. İmza toplamayla ilgili olarak ise bunun hukuku bir yanı vardır. Şu an için yönetim kurulumuza veya divandan gelen imzalar toplandı. Yönetim kurulu seçime gitsin diye bir şey elimize gelmedi. Böyle bir şey olması halinde ise daha detaylı konuşacağız" dedi.

Güney, seçimle göreve geldikleri kongrenin de mahkemede olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Bizim seçimle göreve geldiğimiz kongre de mahkemeye verildi ve süreç devam ediyor. Biz bu olaylarla hiç ilgilenmedik. Sadece ve sadece hedeflerimize kitlendik. Birileri imza topladı diye bizim de genel kurul yapmamız doğru değil. Hukuksal bir süreç varsa bunun bize ulaşmasını bekliyoruz. Hukuk bize derse ki; 'seçim yapın' bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın gereğini yaparız."

"TARİH BİR GÜN İMZA ATANLARA HESAP SORACAK"

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yer aldığı bir toplantıda imza toplamaya gerek olmadığını söylediklerini hatırlatan Güney, "Bana göre bu olay yanlış, ben olsam imza atmam. Herkesin kararına saygı duyarım ama ben olsam böyle bir şeye imza atmam. Bir defa seçimle gelen insanların seçimle gitmesi gerekir. Bu kavga nedir anlamıyoruz. 4-5 yıl hiç sesini çıkarmadan eski yönetimlere tahammül eden insanların, borcun 200 milyon TL'ye çıkana kadar ses çıkarmayan insanların, biz borcu sabitleyip bir miktara düşürdüğümüz halde, geçen sene Avrupa'da başaralı olmamıza rağmen bu telaşın neden olduğunu anlamıyorum. Bana göre tarih bir gün imza atanlara hesap soracak" diye konuştu.

Trabzonspor'u hedeflerine taşımaya konsantre olduklarını dile getiren Güney, "Konsantrasyonumuzu bozmamalarını istedik. 'Bırakın Trabzonspor'a hizmet edelim' dedik. Günü geldiğinde hesabımızı vereceğiz ve gideceğiz. Başarısız olursak zaten gideceğimizi belirttik. Bu kadar teminat vermişken ve kulüp için bu kadar hizmet ederken hiçbir kriter kötü noktaya gitmezken, hangi noktada bizi eleştiriyorlar? Bir taraftar, kulübün genel sekreteri olarak o imza toplayanlara soruyorum. Gerçekten merak ediyorum. Hangi gösterge kötü ve Trabzonspor'a nasıl zarar verdik? 5-6 yıl bir yönetime tahammül edilirken bize 2 yıl tahammül edilemez mi? Biz de bunu merak ediyoruz. Saha sonuçlarının başarılı olmaması halinde hiçbir yönetimin kalmayacağını o imza toplayanlar da çok iyi biliyor. Yönetimin başarılı olmasından mı korkuyorlar, bazılarının oyuncaklarının elinden alınmasından mı? Ben de bunu söylüyorum. Bunları hiç söylemek istemiyordum, ben polemiği seven bir insan değilim. Kendimi zor tuttum. Birlik ve beraberliği seven bir insanım. Trabzonspor camiasında kargaşa olmasını istemeyen bir insanım. Neden seçime gitmemizi istiyorlar" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 'Tarih Bir Gün İmza Atanlardan Hesap Soracak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement