Kocasının İkinci Eşini Facebook'ta Buldu - Son Dakika
Dünya

Kocasının İkinci Eşini Facebook'ta Buldu

Kocasının İkinci Eşini Facebook\'ta Buldu

39 yaşındaki Michelle O'Clee isimli İngiliz kadın, altı yıllık kocasının aynı anda başka bir kadınla daha evli olduğunu öğrenince şoka girdi.

21.04.2015 09:56  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6 yıllık mutlu bir evliliği olan 39 yaşındaki Michelle O'Clee isimli İngiliz kadın, Facebook'ta dolaşırken kocasının başka bir kadınla çekilmiş fotoğraflarını buldu.

HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Bu durum karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Michelle, olayı biraz daha araştırınca hayatının şokunu yaşadı. Evliliğinin ilk gününden itibaren aldatıldığını öğrenen İngiliz kadın, 36 yaşındaki kocası Andrew O'Clee'nin kendisi dışında başka bir kadınla daha evli olduğunu öğrendi.

EVLER ARASI 40 KİLOMETRE

Yaptıklarıyla İngiliz basınında haber olan Andrew O'Clee'nin ikinci eşine de oturduğu evin 40 kilometre uzağında başka bir ev tuttuğu ortaya çıktı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Kocasının İkinci Eşini Facebook'ta Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • TC : Kesin Müslüman lık vardır bu adamda. 6 44 Yanıtla
  • karslı: vaybe demek yanlız deyılmişim 5 29 Yanıtla
  • cicim: sonra müslümanlara laf atarlar. 19 4 Yanıtla
  • Anti Faşist: Pes doğrusu valla helal olsun 7 7 Yanıtla
  • İsrail'in Cenin'e düzenlediği saldırılarda 3 Filistinli öldü
    10:34 İsrail'in Cenin'e düzenlediği saldırılarda 3 Filistinli öldü

    Batı Şeria'nın Cenin kentine ve kentteki mülteci kampına İsrail tarafından düzenlenen bombardıman ve silahlı saldırılarda 3 Filistinli öldürüldü. İsrail güçleri, Cenin'e insansız hava aracıyla düzenlediği saldırıda 2 genci öldürdü ve 9 kişiyi yaraladı. Bir gencin ise gerçek mermilerle göğsünden vurularak öldürüldüğü bildirildi. İsrail birlikleri, Cenin'e ve Kabatiye kasabasına baskın düzenleyerek Filistinli militanlarla çatışmaya girdi. İsrail güçlerinin Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 7 Ekim 2023'ten bu yana 451'den fazla Filistinliyi öldürdüğü belirtildi.

  • Rusya'daki Ebeko Yanardağı 3.000 Metre Yüksekliğe Kül Püskürttü
    10:23 Rusya'daki Ebeko Yanardağı 3.000 Metre Yüksekliğe Kül Püskürttü

    Rusya'daki Ebeko Yanardağı, atmosfere 3.000 metre yüksekliğe kadar kül püskürttü. Yanardağın bulunduğu Paramuşir Adası'nda düzenli emisyonlar devam ederken, bu durum normal kabul ediliyor.

  • Çanakkale'de alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları devam ediyor
    10:11 Çanakkale'de alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

    Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında 15 Mart'ta alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları 14'üncü gününde denizden, havadan ve karadan devam ediyor. Şu ana kadar 4 göçmen sağ kurtarılırken, 23 göçmenin cansız bedenine ulaşıldı. Çalışmalar Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanlığı koordinesinde sürdürülüyor.


Advertisement